keskiviikko 2. elokuuta 2017

Mihin katosi heinäkuu?

Pitäisi oikeastaan ihmetellä mihin se kesä on kadonnut? Eihän se ole kuin vasta alkamassa, siis säiden puolesta. Kaneille tämä kesä on ollut varmasti mieluisa, sillä helteitä ei ole pahemmin ollut. Itse lämpöä olisin kyllä kaivannut, kuuluuhan se sentään tähän onnettoman lyhyeen kesään. 

Pian monilla alkaa koulu ja niin myös minulla. Teen vielä töitä nelisen viikkoa ja sen jälkeen siirryn syyskuun alussa opiskelemaan. Vielä on paljon tekemättä valmistelua koulun alkua varten, eli pitää ottaa itseäni niskasta kiinni, ettei jää kaikki taas viimeiselle viikolle. Omalla tavalla pelottaa siirtyä pois siitä tutusta ja turvallisesta arjesta mikä nyt ollut, mutta tietyllä tavalla olen aivan innoissani!

Syksyn myötä pääsemme toivottavasti kanien kanssa kilpailemaan enemmän ja ylipäätään tullaan heistä kuulemaan paremmin täällä blogin puolella. 
Treenasin tänään hieman Ran, Lokin ja Milanin kanssa korkeushyppyä. He ovat olleet niin kesälomalla kuin vain voi olla, mutta yllätys hienoista loikista oli suuri! Kaniestehypyn SM kilpailut pitäisi tulla nyt syksyn aikana, eli toivotaan kanien tekevän yhtä loistokkaita loikkia myös siellä!
Edellispäivänä reippailin myös ja opetin hieman nuoria hyppimään. Ihan lopuksi kokeilin Jaqun kanssa kahta pientä keskivaikean tasoista estettä ja nappasin samalla muutaman videon. Miten reipas estejänö hänestä onkaan tullut!

Postauksen lopussa vielä muutama kuva ihanasta Lennarista ja yksi kuva Adasta. Heidän kanssaan oli ihana käydä pellolla, vaikka Adan kohdalla kuvat eivät ihan onnistuneetkaan.

     

Lavella's Africa "Lennar"


Mountain Magic "Ada"

2 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni