lauantai 30. joulukuuta 2017

Tämän vuoden viimeiset

Ajatella, että maanantaina alkaa uusivuosi! Mihin tämä vuosi on kadonnut, ihan hurjasti ainakin on taas sattunut ja tapahtunut. Ensi viikolla siispä postaillaan tiivistettynä tämä vuosis!

Mun joulu oli tosiaan niin onneton, että olin kipeänä ja vasta nyt alan parantumaan. Saatiin onneksi siskon kanssa siivottua kanilassa ja tehtyä tuo edellisen postauksen jouluvideo. Toivottavasti se oli mieluisa. 
Kyseisen videon lopussa vilahti yksi poikanen ja siitä arvata saattaa, että poikasia on syntynyt. Kelailkaa vähän olen Milania ja Teresaa syyskuusta asti astuttanut ja nyt kun niitä poikasia tulee niin ihan ekana syntyy yksi poikanen ja sekin väärälle naaraalle. Tämä poikanen syntyi Tattikselle, jonka olin astuttanut varuiksi myös Jaqulla. Ja hyvää jatkumoa tähän on se, että muutaman päivän päästä Teresa sitten synnytti vihdoin neljä poikasta. Sinäänsä mitään suurta pahaa tässä ei ole sattunut ja ehkä ihan hyvä, että mulla on nyt Jaqulta poikueet kahdella eri naaraalla.

Teresalla ja Tatilla on poikaset yhteisessä pesässä ja he hoitavat niitä yhdessä. Lisäksi samassa koppi-aitauksessa asuu Milan ja Gia. Valitettavasti Milan ei ole tullut vieläkään kantavaksi, en tiedä onko vika Lokissa vai Milanissa. Ajattelin vielä nyt keväällä yrittää, mutta jos kesään mennessä mitään ei tule, niin sitten ei voi mitään. Toivoisin kyllä todella paljon, että kyseinen poikue vielä onnistuisi!
Lisäksi jos nyt onni vain soisi, niin Kuuta x Lennar poikue olisi luvassa tammikuun loppuun. Lennar on tällä hetkellä hoidossa luonani ja hän on aina välillä käynyt moikkaamassa Kuutaa.

Ensi viikolla alkaa taas sadella poikaskuvia ja päivityksiä tänne blogiin. Tässä postauksessa kuvia aikuisemmista kaneista, nimittäin Tetriksestä, Sintyasta ja Lokista. Niin kuin huomaatte, jouluisentalvisissa tunnelmissa mennään, täällä näyttää aivan syksyltä tai keväältä! Ehkä uusivuosi tuo tullessaan ripauksen lunta ja pääsen kuvaamaan hieman talvisempia kuvia?

Lavella's Tetris "Tetris"Lavella's Unidentified Flying Object "Sintya"

Lavella's Loki "Loki"2 kommenttia:

  1. Ihania pupuja, etenkin tuo valkoinen. Todella upeita nämä
    kuvat myös ❤️

    http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihan kevät kuvilta. Hienosti toi valo tulee tossa Lokin kuvassa!

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni