torstai 3. toukokuuta 2012

Miten meni Petexpo ja muut kuulumiset

Blogi oli tässä viikon verran suljettuna. Edellinen ulkoasu tökki, niin asialle oli tehtävä jotakin. Sain tässä nyt aikaiseksi tälläisen ulkoasun. Älkää kuitenkaan vielä huokaisko, sillä tulen vielä moukaroimaan tätä. Ulkoasussa on vielä paljon hiottavaa, tämän hetkinen on vain vain pohja tulevalle. Laittakaa kommenttia, mielipiteitä ja palautetta jos ulkoasussa on jotain häikkää!

Viikonloppuna olin kanieni kanssa Helsingin messukeskuksessa Petexpo tapahtumassa. Tämä oli jo 4 vai 5 vuosi kun olimme menossa mukana. Lauantai aamulla klo 4 oli herätys ja rivakkaan vauhtiin laittautuminen, kanien pakkaaminen ja lähtö. Minulta meni Donfero ja Stig uml ja esteille Rei, Wini, Mei, Jemy, Jel, Ada ja Stig. Kanit hyppivät yllättävän hyvin sisäkisoiksi, silti vain parhaimmat tulokset sai Mei keskivaikeasta mutkasta ollen 4. ja Ada vaikeasta suorasta ollen ensimmäinen. Mei palkittiin myös vh-11 sijan 9. kultaisella pokaalilla, johon oli kirjattu kanin nimi. Pikku Jelillä oli ensimmäiset kisat sunnuntaina, silloin Jel täytti tasan 4kk ja sai kisata. Jel meni helpon suoran vauhdikkaasti, mutta virheitä tuli jonkin verran niin ei toiselle kierrokselle päästy. Ylpeä silti olen, sillä hälinää oli paljon ja silti pikkuinen mennä vilisti radalla rohkeana. Uml olleet kani saivat 93,5p(Stig) ja 91p(Donfero).

Petexposta saapui minulle ja Annetelle meidän yhteinen egern kääpiöjänis!

Jemy hyppi viikonloppuna erittäin komeasti, eikä edes panikoinut.

Kun saavuin vapun jälkeen kotiin oli ilo huomata että yksi astuttamistani naaraista oli sittenkin kantavana. Sillä kun otin sen kopista, mahasta tuntui todella hyvin kaikki pienten poikasten potkut. Tänään aamulla olin hieman pettynyt sillä naaras ei ollut synnyttänyt, mutta kun tulin koulusta pesä oli tehty ja poikaset maailmassa!<3
Poikasia syntyi yhteensä 4, niistä kolme on ilmeisesti mustia ja yksi sininen. Sinistä tavoittelinkin tuosta poikueesta. Katsoin myös sukupuolia ja kaksi mustaa taitaa olla uroksia, yksi musta naaras ja sininen naaras. Toivotaan että sukupuolet pysyvät tuollaisina. Poikasista ja niiden vanhemmista kerron myöhemmin lisää. Ensi viikolla pitäisi syntyä vielä yhdelle naaraalle poikaset ja sen jälkeen 21. päivä Peicalle.

2 kommenttia:

  1. herranen komia tää ulkka :ooo et tekis ns. tilauksesta?

    VastaaPoista
  2. Riina, kiitos :) valitettavasti olen lomalla kaikista tilaustöistä.

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni