keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Huurteinen kuura ja aamuaurinko

Tätä ilmaa jokainen valokuvaamisesta hullaantunut on odottanut, vihdoin oli harmaiden pilvien väistyttävä ja näin paljastui upea, mutta leuto päivi! Aamulla heräsin omituisesti jo ennen auringonnousua, huomasin ikkunasta että luvassa on upea auringonnousu ja päätin tarttua tähän tilaisuuteen. Kanit saivat syödä rauhassa ja ehdin kuitenkin kuvata Natalien ja osan Layran kuvista nousevassa auringonvalossa. Nopeasti aurinko oli ylhäällä, mutta puolen päivän aikaan kun päätin kuvaukset, aurinko oli jo väistynyt parhailta kuvauspaikoilta.
Harmittaa hieman että parhaimmalla hetkellä, jolloin aurinko lähti kapuamaan taivaanrannan ylle, kuvattavana oli Layra.. Joka tosiaan omaa hyvin kääpiöluppamaisen luonteen, sekä lisänä murkku, siinä kohtaa itku meinasi jo tulla. Pusikoissa se tosiaan vilisteli ja kun koitin ottaa kiinni hyökki jalkoihin. Onneksi muutamat kuvat sain, mutta parhain hetki jäi sivuun. Tästä opitaan ettei murkkuikäisiä, tai vaikeasti kontrollissa pysyviä kaneja kuvattavaksi parhaimmalla kuvaushetkellä. Seuraavana tulikin isoletka nuoria kaneja kuvailtavaksi. Layran jälkeen kuvasin Bunban, joka esitteli myös hänelle puskevaa murkkua mm. hyppäämällä metrin ilmaloikan potkaisten minua mahaan.. Kiinniotto oli myös ihan mielenkiintoista, ravaamista edestakaisin pupun perässä. Tuossa kohtaa olin jo ihan naatti, mutta otin Bumban siskon Eipin kuvattavaksi ja se kannatti. Tämä oli aivan toistamaata ja sain siitä mielestäni upeita kuvia, kiinnikään ei tarvinnut ottaa, kun tyttö tuli aina luokseni. Muitten nappuloitten kanssa kuvaamiset menivät myös hyvin ja hymy tuli jokaisen rohkeista ja vauhdikkaista iloloikista. Calicon kohdalla oli enemmän haastetta, sillä kun sain sen laitettua sopivalle etäisyydelle ja pääsin itse kuvaamiskohtaani, jäpä oli jo vierelläni. Siinä sitten saikin juoksennella enemmän, karistaessa seuraavaa pupua perästään. Kuvasin viimeisenä molemmat norjalaiset, Noan ja Jokon. Jokon kanssa menin pellolle, sitä en paljoa ole pitänyt vapaana, mutta yllätyin miten nätisti se hyppi ympärilläni ja tuli luokseni moikkailemaan. Noa taas oli toistamaata, se päättäväisesti meni juuri sinne minne itse haluaa, eikä kuunnellut minua yhtään. Sain kuitenkin siitäkin joitain hyviä kuvia. 
Siihen päättyi kuvaamiset, jonka jälkeen aloitinkin kuvarallin ja nyt kuvat ovatkin jo tässä!
Kyllä tuo useamman kanssa ulkoilu ja valokuvaaminen käy ihan urheilusta, vielä pitäisi yrittää saada Reinen poikasista kuvia, ennen kuin kaikki loputkin lähtevät maailmalle.

Mikä on paraskuva ja mistä kuvasta et pidä? Palautetta saa antaa! (:

Nevada "Natalie"


Flair "Layra"Lavella's Fabien "Bumba"


Lavella's Eyjpix "Eipi"Lavella's Black hole "Hoyle"


Lavella's Star Gianfar "Gia"

Lavella's Star Altais


Lavella's Calico-Jack "Calico"


Romeos Yokodzuna "Yoko"


Romeos Eien No Ai "Noa"20 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Natalien ja Calicon ensimmäiset kuvat ovat omia suosikkejani(:

  VastaaPoista
 2. Eipin viimeinen kuva oli mielestäni kaikista kaunein <3.

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi pari päivää sitten ja oon aivan ihastunut näihin sun kuviin ja pupuihin! Kanikuume vain kasvaa katsellessa ;) Minun oli tarkoitus syksyllä hankkia pupu kun muutin omaan kämppään, mutta serkun pupu ei saanutkaan pentuja niin otin sitten kissan :) Pitää myöhemmässä vaiheessa harkita sitä pupua uudelleen :)
  Eniten tykkäsin Layran 2. kuvasta, koska siinä näkyi pupun ihana väri, ja Hoylen 2. kuvasta koska pupulla oli niin hauska asento :D

  http://hemulisway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavakuulla että pidät blogistani ja kuvistani.
   Kanin tai minkä eläimen tahansa hankintaa kannattaa harkita hyvin ja senjälkeen etsiä se joka tuntuu oikealta. (:

   Poista
 4. Vau mitä kuvia! Mun lempparit oli ensimmäinen ja viides kuva :)

  VastaaPoista
 5. Vau, tosi upeita kuvia ! :o <3

  VastaaPoista
 6. Kaikki on kyllä ihania, mutta Eka ja viimeinen nousi lemppareiksi!:) teetkö joskus videopostausta?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika huono tollaisia tekemään, estehyppy videota olen tehnyt ja suunnitteilla olisi jossain kohtaa videota valokuvaamisesta. (:

   Poista
 7. Toivottavasti joululomalla olis samanlaisia päiviä että meikäkin pääsis kuvailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulisi, Calicoon naisesta tarvittis uusia fotoja !

   Poista
 8. Ite tykkään eniten tosta Epin vikasta kuvasta! Teetkö vielä Meillä tai Adalla poikasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mei ja Ada ovat jo poikueensa saaneet, en niitä enään tule rasittamaan. Molempien kanien lapsille, lapsenlapsille tulee kyllä aikanaan poikasia. (:

   Poista
 9. Awwwws ihania pupuja ja tosi upeita kuvia! :O Varsinkin toi Layra on niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin kaunis kani se kyllä on, mutta siihen se sitten jääkin :D

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni