sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Pienet ja uniset

Lauantaina tuli napsittua jälleen uusia kuvia poikasista. Osa poikasista olivat jo avanneet silmiään ja nyt illalla muutamat poikaset kuikkivatkin jo innoikkaina pesien suilta ihmeellistä maailmaa.
Seuraavat kuvat tulen ottamaan torstaina tai perjantaina. Toivotaan, että ehdin saamaan ne nettiin, ennen kuin lähden perjantaina jälleen Helsinkiin. Muuten saadaan ihastella poikasten seuraavia kasvukuvia vasta sunnuntai illalla tai maanantaina.
Jälleen kerran tulee taas ihmeteltyä kuinka nopeasti poikaset kasvavatkaan! Ajatella, että jo muutaman viikon päästä alkaa näkemään pikkuhiljaa poikasten luonteenpiirteitä ja pian sen jälkeen selviää kotiin jäävät. Olen hieman alustavasti pohtinut, että Ran poikasista kotiin jättäisin uroksen ja naaraan. Gialta tietysti tulee jäämään naaras, kun kaikki poikaset tyttöjä. Annan kohdalla todennäköisesti kotiin ei tule jäämään yhtäkään. Pohdinnassa on ollut seuraava järjestely; poikueen ainoa naaras muuttaa Annan mukana uuteen kotiin, uroksista yksi menee sijoitukseen ja toinen ihan lemmikkikotiin. Tietysti nyt kun suunnittelee etukäteen, suunnitelmat menevät kuitenkin omalla tavallaan, mutta josko kerrankin menisi niin kuin suunnittelee?
Annan poikaset ovat saaneet nyt myös jo nimet! Jälleen kerran, nimiteemana omasta päästä keksittyä.
Ran ja Gian poikasten nimet olen myös valinnut, mutta vielä en tiedä kelle mikäkin nimi olisi sopivin. Laitan poikaskuvien yhteyteen nimet, mitä olen pohtinut. Josko haluaisitte auttaa minua ja laittaa tulemaan kommenttina, kelle poikaselle sopisi ulkonäön puolesta mikäkin nimi parhaiten.

Gian poikaset

Nimiteema: Tuulet
Lavella's Sout wind Lavella's North wind Lavella's East wind Lavella's West wind Lavella's Lost wind

luonnonsiamsoopeli viittakuvio, naaras & madagaskar, naaras
ruskeasiamsoopeli, naaras, keltamusta japanilainen, naaras & luonnonsiamsoopeli viittakuvio(?), naaras

Ran poikaset

Nimiteema: Petolintuja
Lavella's Peregrine falcon Lavella's Cinereous vulture Lavella's Golden eagle 
 Lavella's Circus eylesi Lavella's Aquila verreauxii Lavella's Black-winged kite

musta otter, naaras & madagaskar otter(vaiko vain hyvin hunnullinen luonnonkeltainen?), uros
luonnonsiamsoopeli(viittakuvio?), uros & madagaskar, naaras
keltamusta japanilainen (luonnonvärinen/otter), naaras & luonnonsoopeli, uros

Annan poikaset

Lavella's Ma Pandoma, naaras, Lavella's Ma TicaTac, uros & Lavella's Ma Desidero, uros

Mulla oli suunnitelmissa järjestää blogin puolella isompi kilpailu, josta mainitsinkin jo aiemmin, mutta olenkin nyt järjestänyt Suomen Estekanit ry:n pikkujoulukilpailuja. Kannattaa siispä tulla 13.12 Humppilan pikkujoulukilpailuihin, siellä tiedossa kaikkea superjännää ja spesiaalia! Pidän sitten ensi vuoden puolella sen suuremman kilpailun. Nyt kun vielä ideakin jo valmiina, voi sitä vain jatkojalostaa ja parannella lisää!

13 kommenttia:

 1. Nämä kaikki on kyllä niin söpöjä!:) mieleen tuli noista nimistä gian poikasista ruskeasiamsoopelille west wind ja luonnonsiamsoopeli vk:lle north wind...:)

  VastaaPoista
 2. Musta otter on kyllä selvä Lavella's Black-winged kite!!!! 8)

  VastaaPoista
 3. Niin monta ihanaa ois ollu, ihan tyhmää kun isälle tuli nyt sitte astma :/ musta otter on liian ihana :3 No ehkä kun muutan omilleni voin sitten hankkia oman hyppykanin :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin totaalisest tuohon musta otter naaraaseen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Et oo ainoa "f musta otter lover forever" :D

   Poista
 5. Voi ei, mä en kestä :') Minusta Raan poikueesta luonnonsiansoopelille sopisi Lavella's Golden eagle. Tähän poikaseen olenkin jo ulkonäön puolesta ihastunut! Saa nähä luonnetta, millainen vekkuli pikkuisesta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo luonnonsiami on kyllä suloinen :3 Toivotaan, että siitä kasvaa komea komistuspoika!

   Poista
 6. ihania:) en osaa päättää mikä on susikkini kun kaikki on niin söpöjä

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni