maanantai 15. joulukuuta 2014

Hurjaa vauhtia me kasvetaan!

Olen vastaillut koko aamun sähköpostiin, huh! Välillä tuntuu, että tarvitsen sihteerin. 
Nyt kuitenkin poikaskuvia, joita olen huonolla menestyksellä koittanut saada esille, jo kymmenestä asti. Josko nyt uudet kasvukuvat pääsisivät esille! Jälleen muksut ovat kasvaneet edellisistä kuvista. Miten ja kuinka pienessä ajassa?
Luulin jo hetkellisesti olevan perillä ketkä ovat suosikkejani Gian ja Ran poikasista. Kuitenkin jostain kumman syystä osioon suosikit, tulee luetelluksi kaikki poikaset. Helpottavaa muistaa, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun käy näin. Ja on tässä onneksi vielä muutamiset viikot aikaa, päättää kotiin jäävistä ja sen jälkeen muille menevät.
Tässä vaiheessa on kai hyvä ilmoitella, että kaikki poikaset mitä uskallan alustavasti varailla, ovat nyt varattuja. Lähempänä luovutusikää näkee kuitenkin paremmin tilanteen, kaikki riippuu niin siitä, mitä jää kotiin ja myös kiinnostuneista ostajista. Eli häkellyn ja tulen uskoon, jos näiden kolmen poikueen poikasista ei tule vähintään yhtä varauksen peruutusta tai ostaja katoa(yleinsä viimeistään siinä vaiheessa, kun lähden perimään varausmaksua...). Sillä valitettavasti aina mahtuu joukkoon näitä ajattelemattomasti varailevia, jotka eivät jostain kumman syystä käsitä, että ovat ostamassa nyt kania, kyseessä on eläin, ei tavara. Siispä vielä saa laittaa kyselyitä ja kotitarjouksia, lisäksi keväälle on suunnitteilla vielä muutama poikue, eli jos tosissaan on kiinnostunut, eiköhän sopiva poikanen tai aikuinen kani aina jostain lopulta löydy.
Lisää turinointia seuraavassa postuaksessa, jossa hieman kuvia rakkaista punasilmäisistä lemmikkikaneistani ja samalla paljastan myös mikä sydämen sulattaja tarttui matkaan mukaan Humppilasta!

Annan poikaset

Lavella's Ma Pandoma, naaras
Lavella's Ma TicaTac, uros
Lavella's Ma Desidero, uros

Gian poikaset

Lavella's North wind, naaras
Lavella's East wind, naaras
Lavella's West wind, naaras
Lavella's South wind, naaras 
Lavella's Lost wind, naaras

Ran poikaset

musta otter, naaras
madagaskar otter, uros
luonnonsiamsoopeli viittakuvio, uros
madagaskar, naaras
keltamusta japanilainen, naaras
luonnonsoopeli, uros

15 kommenttia:

 1. Maailmas ei oo varmaa yhtä suloisia pupulapsia kun noissa kuvissa <3 nii kivan värisiä muksuja kaikki!!

  VastaaPoista
 2. Aivan järjettömän söpöjä :33
  Käytkö talvella missään sisäkisoissa vai alotatko taas ulkokisoista ensi vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee käytyä kisoissa, jos on sopivia luokkia kaneille. Talvella vain on todella huonosti kisoja, muutamia sisäkisoja lukuun ottamatta. :)

   Poista
 3. Taitaa olla onnistuneita poikueita, jos kaikki poikast on suosikkeja :) Minun suosikit on ulkonäöltään Ma Pandoma, North Wind ja madagaskar otter uros <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpä! Tulikin puhuttua yhden ystävän kanssa näistä ja todettua, että joku pitäisi kyllä pahasti mättää tässä kohtaa kasvatusta, jos poikaset eivät ole yhtään sellaisia mitä hakee. :)

   Poista
 4. Onpas tosiaan jo pikkuset kasvaneet, ihanan väristä porukkaa kyllä. :)

  VastaaPoista
 5. Gian poikaset ne vaan on niin söpöjä, täällä sitä enemmän ja enemmän omaa odotellaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii jep ja voi Miia, sun pitää nyt jouluna tulla katsomaan näitä tänne, ihan livenä! :)

   Poista
  2. Pyrin tulemaan ja varmasti pääsenkin. :)

   Poista
 6. Aivan mahtavia kuvia pienistä! Ootko muuten laittanut minulle s-postia? Nimittäin sähköposti on ruvennut reistailla mm. postin myöhään vastaanotto. Tuli säikähdettyä kun kuulin, että viestä on laitettu ja ei minulle ole tullutkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja en ole nyt alustavasti varanneille laittanut, mutta varmaan tässä ihan parin viikon sisällä alan varausmaksuja pyytämään, eli silloin viimeistään otan yhteyttä. :)

   Poista
 7. Upeita kuvia! Noille Ran poikasille, miten olis esim. "Lavella's wonderland", "Lavella's neverland" jne...? Mietin vaan, aivan ihania poikasia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nimiteema ja nimet Ran poikasille on jo päätetty, mutta en ole vielä ihan varma minkä nimen annan kellekkin, nimet köytyy täältä: http://rabbits-smiles.blogspot.fi/2014/11/pienet-ja-uniset.html
   ja kiitos nimi ehdotuksista. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni