torstai 23. heinäkuuta 2015

Isoja pomppuja ja isoa maailmaa!

Pikainen postaus, jälleen, mutta eiköhän tämä kiire tästä vielä tule joskus helpottamaan!

Efyn lapset tulivat eilen viikonikään, eli ensimmäisestä kriittisestä viikosta selvitty. Kunnolla katsottu sukupuoli jakauma menee kaksi naarasta ja yksi uros. Toinen naarasita, mahdollisesti luonnonkeltainen tulee värinsä puolesta jäämään kasvatusta varten. Saa kuitenkin nähdä, kumpi naaraista lopulta päätyy jäämään kotiin, sillä voihan kasvun myötä soopeli tyttökin onnistua kaappaamaan sydämeni! Vaikkei se värinstä puolesta ole otollisin kasvatusideaani varten.
Uros tulee etsimään pysyvän lemmikkikodin, jos asianmukainen koti tulee vastaan. Eli jos hakusessa n. 2,5kg belgianjänisristeytys, erikoisemmassa värissä, hyvin lempeäluonteisista vanhemmista, niin täältä löytyy!

Nyt samalla toteutan kisapostauksen kotikisoista, jotka tuli järjestettyä viime viikon lauantaina. Sää oli hieman hiostava aamulla, mutta päivemmällä ilma muuttui ihanteellisemmaksi. Mulla oli paljon hypytettäviä mukana, eli hetkeäkään ei ehtinyt istumaan! 
Eliitti mutka oli ensimmäinen luokka, siinä hyppi minulta Ra, Ada, Mei, Pontus ja Gia. Eläkkeellä olevat Mei ja Ada pääsivät lähellä oleviin kisoihin ja molemmat menivät todella hienot radat, virheitä Meille tuli neljä ja Adalle viisi. Gia hyppi ensimmäisen eliitti mutkansa ja tämä meni erinomaisesti! Toisella kierroksella tyttö keskittyi hyvin, mutta viimeisille kolmelle esteelle ei jaksanut keskittyminen riittää ja ne pääsivät tippumaan, hienosti tästä huolimatta! Pontus meni tasaisen varmasti molemmat kierrokset muistaakseni kahdella virheellä ja nämäkin olivat etupuomi virheitä. Ra hyppi jälleen varmana ja meni hienon puhtaan radan!

Helpossa omia kaneja mukana oli vain kaksi, Nora ja Tico. Tämän lisäksi hypytettävänä oli kolme kasvattia. Nora meni molemmat kierrokset yhdellä virheellä, klassautuen keskivaikeaan suoraan. Tico otti tästä selkeästi mallia ja meni myös heti ensimmäisellä keirroksella yhdellä virheellä, saaden ensimmäisen klassauksensa!

Viimeinen luokka oli korkeushyppy, tässä minulla oli ensikertalaiset Milan ja Cole sekä vanhemmat konkarit Ra ja Pontus. Milan kaahaili vähän liikaa ja tippui jo 55cm kohdalla. Eilen harjoittelinkin tyttösen kanssa paikaltaan hyppäämistä, jolloin korkeuden hyppääminen onnistuu paljon paremmin. Cole hyppi 60cm saakka ja Pontus 70cm. Ra toisti vanhan ennätyksensä 85cm ja päästiin jälleen yrittämään 90cm, yritykseksi tämä jäikin. Oman ennätyksen kisoissa uusi hienosti siskoni Fia, hyppäämällä 80cm!

Tulevana viikonloppuna SM-kilpailut Maskussa, siellä nähdään ja sieltä kuullaan!

Kaikki Efyn poikaset!
luonnon(sini?)soopeli, naaras
vaalea luonnon(sini?)soopeli, uros
luonnonkeltainen, naaras
Lavella's Star Gianfar "Gia"
Sapporo Dome "Pontus"
VH-13 Lavella's November "Ra"
Mountain Magic "Ada"
Lavella's Skip-It "Tico"
Lavella's Story lines "Nora"
Lavella's Connect the dots "Koru"
Lavella's Fiocco di neve "Fia"

6 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni