lauantai 24. lokakuuta 2015

Poikasten luovutusta ja estetreenailua!

Tänään lähtivät Diorin poikasista Marsvin ja Jinora uusiin koteihin. Kieltämättä jälleen hieman haikeat fiilikset, kun nyt jo nämä pupulapset suuntaavat maailmalle! Huomenna lähden Helsingin viimeisiin ulkokisoihin ja samalla lähtevät omiin koteihinsa Kimarantti, Einmyria ja Nicole. Tarkoitus ei alunperin ollut lähteä näihin kisoihin, mutta sopivasti pääsen kanien kanssa kyydillä, useampi ostaja pääsee samaan aikaan paikalle ja samalla voin viedä muutaman kanin kilpailemaan. Niin miksipä ei sillon menisi!
Viikonloppu mulla alkoi ihanasti jo torstaina, mutta perjantaina suuntasin kuitenkin töihin ja tänään taas tullut puuhattua melkein koko viikon edestä! Kanit saivat tänään kunnolla ulkoilla, tosin osa hieman pienemmissä "talvitarhoissa" etupihalla, loput sitten vapaana minun puuhatessa kanilassa ja pihalla. Sen jälkeen siskon kanssa muutaman tunnin valokuvausretki metsässä ja loppuillasta vielä kanien treenailua esteillä! Koitettiin tuossa miettiä milloin ollaan viimeksi käytetty kotona esteitä ja todettiin, että viimeksi alku kesästä, eli pieni tovi sitten. Alun perinhän nuo esteet tosin tuli rakennettua lähinnä Turun alueen kisakäyttöä varten ja siinä hommassa ne ovatkin olleet ahkerassa käytössä! Kiva kuitenkin välillä treenata kotona, varsinkin nuoria kaneja. Tosin jälleen kävi se legendaarinen, että kun lähdettíin kaneja hypyttämään aika loppui kesken ja tuli jo pimeä. Ehkä vielä tämän vuoden puolella uusi estetreeni yritys? 
Tänään kuitenkin treenailussa oli Reine, jonka ilmoitin Milanin lisäksi huomisiin estekilpailuihin. Reine muisti hyvin idean, vaikkei ole vuoteen hyppinyt yhtäkään estettä. Lisäksi estetaitojaan pääsi näyttämään Sisu luppa, joka on ollutkin jo hieman pidempää astutuslainassa. Sisua olen tosiaan käyttänyt Noraan ja toivottavasti ensi kuulle syntyisi toivottuja poikasia. Sisulla on todella mukava hyppytyyli ja into mennä esteitä. Siinä missä Nora menee kovaa radalla, Sisu rauhallisesti, Nora on hyvin eteenpäin hyppäävä, Sisu taas pomppaa korkealle. Tämän lisäksi Noralta löytyy kokoa ja kroppaa, jota Sisulta uuppuu. Lisäksi erisukuinen yhdistelmä, joka on oikein osuva tähän väliin!
Illan päätteeksi hyppytaitojaan näytti vielä siskon Koru, joka sekin hienosti hyppi pienoisen estehyppy tauon jälkeen!


13 kommenttia:

 1. millon uusi ulkoasu ja banneri :/ ? tää on jo tylsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun saan ylimääräistä aikaa ja inspiraation, varmasti ulkoasu uudistuu. Toinen juttu on tosiaan juurikin se, että milloin näin pääsee tapahtumaan. :)

   Poista
  2. Mun mielestä ulkoasu on kiva, eikä sillä ole edes niin paljoa väliä kun postaukset on näinkin laadukkaita ja kivaa luettavaa! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja hyvin hyppii kanit! :)

  VastaaPoista
 3. Onko sulla syntymässä joulukuussa tai tammikuussa (marraskuussa) poikueista joista myyt myös lemmikkikoteihin? Sillä kun haluaisin esteristeytyksen ja toivon joululahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, on kanilaan syntymässä esteristeytyspoikasia, erilaisista yhdistelmistä. Kasvatuspuolen jutuista voi olla paremmin lukea ihan Lavella's kanilan kotisivuilta ja olla yhteyksissä vaikka sähköpostitse.

   Poista
 4. Miksei tuolla sivuilla siis lavellas sivuilla lukenutvnoran poikueesta vai katoinko väärin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En ole vielä ehtinyt päivittämään sivuja mm. tulevia poikueita, mutta toivottavasti tiedot saadaan ajantasalle tällä viikolla. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni