torstai 17. maaliskuuta 2016

Kuinka tässä nyt näin kävi?

Täällä meno ei ole aiemmasta yhtään muuttunut, eli arkea painetaan tukkaputkella. Maanantaina mennessäni nukkumaan totesin, että olen kaikki rästissä olevat askareet saanut nyt tehtyä ja loppu viikko näyttäisi siltä, että vihdoin oikeasti aikaa myös olemiseen! Tiistaille ja eiliselle oli vielä luvattu mitä ihaninta säätä, eli se tarkoitti tietysti paljon ulkoilua ja hienoista ilmoista nauttimista! Ehhei, ei ja ei. Tiistaina kesken unien melkein suoraan autonrattiin ja eilen töitä myös. Tämä on tietysti mitä parasta, että on töitä, mutta suunnitelmathan siitä tuppaa menevät aina ihan uusiksi. Tänään olen koittanut saada tehtyä kahden päivän rästihommia ja pupuiltua, vaikka ilma ei enää ole ollut kauhean suotuisa, sillä voi tuulta! Sähköposteja on taas pommiteltu mukava määrä, pahoittelut vastaamattomuudesta. Tänään tuskin enää jaksan niitä läpikäydä, se tulee olemaan huomisen homma. 

Nämä muutamat päviät ovat olleet ihanan keväisiä ja tietysti olen aina kuin mahdollista, antanut kanien myös nauttia siitä. Tiisatina töiden jälkeen ulkoilin Elisen, Milanin ja Ran kotona olevien lasten kanssa. Nuo ovat selvästi kasvaneet muutenkin, kuin vain ulkoisesti, sillä ulkoilu oli kaikilta todella hallittua ja kaikki tulivat luokse tai antoivat nätisti kiinni kun oli sen aika. Kukaan ei harhaillut omille teille, vaan jokainen pysyi nätisti luonani. 
Tämä tietysti mahdollisti onnistuneen kuvaus keikan! Tänään tosin muutaman kerran tuli päätä hakattua seinään, sillä tosiaan 5 tuntua meni kuvien läpikäyntiin ja käsittelyyn. Ei mikään pikku juttu, varsinkaan kun koneen päivitykset on kiireiden vuoksi laiminlyöty täysin ja kaikki mahdollisen toimii hitaasti kuin mikä.

Tässä vaiheessa Milanin kaikki ei kotiin jäävät poikaset ovat lähteneet maailmalle, kotona on siis enää Tattis ja Björne. Elisen poikueesta on kolme suunnannut uusiin koteihin, eli sisällä jammailee edelleen iso pupulauma. Näistä seitsemästä poikasesta kolme on nyt ensi viikonaikana lähdössä uusiin koteihin, eli koteja vailla on perjaatteessa vielä kolme poikasta. Tosin suurena ongelmana mulla on edelleen, kenet jätän näistä kolmesta mukavasta ehdokkaasta, Pilkun, Drizellan vaiko Pichon. Ehkä se selviää vielä!
Cruellan kanssa kävi niin, että tämän uusi koti rakastuikin Toncaan ja näin ollen Tonca lähti ja Cruella jäi. Näin ollen tämä aktiivinen neiti etsii itselleen rauhassa sitä omaa ja sopivaa kotia. Cruella tykkää älyttömästi puuhastella vapaana, kuin kopissakin. Se rakastaa kiipeillä ja on mukavan fiksu. Käsiteltävänä se ei paljoa malta olla, mutta onneksi se on vasta nuori ja aikaa on oppia malttiin! Todella aktiivinen tyty, joka tykkää seurasta, mutta arvotsaa myös omaa aikaa. Saletti voi myös pienille esteille sopia!
Ran poikaset ovat nyt 6 viikon ikäisiä ja härregud! Ne ovat aivan kahjon hienoja! Se sosiaalisuus ja tutustumisen halu on jotain niin suurta, mitä noissa kahdessa on! Nuo ovat äärettömän fiksuja, jo nyt lahjakkaita sosiaalisilta kyvyiltään ja ennen kaikkea, eivät pelkää yhtään mitään! Todella jännä nähdä miten näin vahvat piirteet vaikuttaa estehyppyyn. Tietysti omalla tavallaan on myös pelko noin vahvaa luonnetta kohtaan. Mitä tapahtuu, jos tulee paha murkkuikä? Entä käsiteltävyys? Tässä vaiheessa ikää poikasia pitäisi pystyä jo pahemmitta mutkitta käisttelemään ja niiden olisi tullut jo oppia siihen. No, nämä poikaset eivät todellakaan ole käsiteltäviä! Molemmat ovat kuin liukkaat saippuat ja jaloilla potkitaan kovin jo nyt. Toivon vain, että ne oppisivat käsiteltäviksi nyt nuorina, sillä muuten murkkuiässä ja aikuisena se koituu suureksi ongelmaksi. Tosin onneksi näitä ei tarvitse myydä mihinkään ja jos toinen lähtee, niin siinäkin kohtaa kisattavaksi, kasvatukseen ja kokeneisiin käsiin!

Lavella's Elliott, uros


Lavella's Esmeralda, naaras


Lavella's Pinocchio "Picho", uros


Lavella's Spring Sprite "Pilkku", naaras


Lavella's Cruella de Vil "Cruella", naaras - Kotia vailla!


Lavella's Tinker Bell, naaras


Lavella's Drizella Tremaine "Drizella", naaras


Lavella's Äly ämpäriin "Fereno", naaras


Lavella's Löppeli hölö hölö, uros


Lavella's Snowpoint Town "Tattis", naaras


Lavella's Blackthorn City "Björn", uros14 kommenttia:

 1. Voi Cruella, jos vaan mulla olisi sopivat tilat niin ottaisin vaikka heti itselleni! ♥__♥ Ja auto, jolla pääsisi kisailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, Cruella sulattaa olemuksellaan kaiken ympäriltään :D

   Poista
 2. Cruella on kyllä tosi hurmaava :)
  Ja Ran poikaset on kanssa upeita!

  VastaaPoista
 3. Voi mäkin niin rakastan Cruellaa ottaisin itsekkin jos voisin!!! <3

  VastaaPoista
 4. Apua, tuo Picho on ihan älyttömän kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä erikoinen väriltään! :)

   Poista
 5. En kestä taaskaan näitä söpöläisiä <3 Picho on aivan upea! Ja jos mulla ois tilaa niin hakisin Cruellan heti,vihjaan kaverille (: Sulla on niin upeita pupuja, olen päättänyt että seuraavan pupun kanssa koetan päästä esteharrastusten pariin. Kun on tilallisesti ja ajallisesti mahdollisuudet uudelle pupulle, ovat sun upeat kasvatit vaihtoehdoissa ekoina. Harmi vaan että nyt on jo kaksi pupua + gerbiiliprojekti kaksiossa :(

  VastaaPoista
 6. Milloin muutes uusi ulkoasu/banneri blogille? Kun kävin katsomassa sun tekemiä bannereita niin ne oli kyllä niin upeita että ei moni osaa tehä niin hienoja bannereita! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a en tiedä yhtään, mutta eiköhän se tule, kun vain joskus saa vapaata sen tekemiseen...

   Poista
 7. Ja vielä kun teet animaatiolla!

  VastaaPoista
 8. Kaikki poikaset on niin kauniita! Vatsinkin Ran poikaset,Cruella ja Picho♥♥

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni