maanantai 26. syyskuuta 2016

Kaninäyttelyissä ja arkea

Lauantaina tässä lähellä asuvalla kasvattajalla oli rekisteröintinäyttelyt, jonne saapui tämän alueen kani-ihmisiä. Kaneja ei ollut paljoa, kääpiöluppia, pienirexejä, rexejä ja thyringereitä lähinnä. Oli kuitenkin hauska seurata pitkästä aikaa rotukanipuolen tapahtumaa ja ihastella nättejä kaneja. Yhdellä kasvattajista oli todella hyvännäköisiä rexejä, hieman erikoisemmissa väreissä. Tietysti niitä tuli eniten myös kuvattua!
Muuten arki rullaa normaaliin tapaan, omia kaneja ja kanilan kaneja tullut hemmoteltua voikukanlehdillä. Koirien ja kissojen kanssa touhuiltua. En muista olenko jo aiemmin maininnut, mutta täällä tosiaan on tällä hetkellä neljä norwichinterrieri pentua. Niiden kasvua ja kehitystä on huikeaa seurata.

Eilen treenailin pitkästä aikaa Zedin ja Danen kanssa esteitä. Vilkeäkin oli tarkoitus hypyttää, mutta niin kuin viime kerralla, tuli juuri tämän kanin kohdalla kissat häiritsemään. Tuo herra kun pelkää todella paljon kaikkea omituistaliikkuvaa, ei kissojen näkemisen jälkeen toiminut kuin paniikkipakki. Ehkä kuitenkin vielä joku päivä onnistumme taltioimaan videolle onnistuneet hypyt, ilman häiriötekijöitä.

Keskiviikkona tulee tapahtumaan pieni muutos mun kaneihin täällä Norjassa. Ajattelin, että voisin muutenkin yrittää vaikka kuvata silloin ns. myday tyyppistä videota. Samalla paljastaisin tämän mielessä hautuneen kaniasian ja muutenkin kuvaisin ihan perusjuttuja. Miltä kuulostaa?

Nuori egern tan rex
 Swarzgrannen ja kaneli rexit
 Upean nuori musta tan rex!
 Nuoret thyringerit
 Valkoinen ps rex ja thyringer
 Hauvavauvat ja Zed ulkoilemassa

14 kommenttia:

 1. Wautsi miten upeen värisiä rexejä! <3

  VastaaPoista
 2. Hienon näköiseltä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ja piti vielä kysyä että kun teette Sagan kanssa niin niin upeita esteitä niin miksette pistä myyntiin? Eli vaikka yksi este olisi 40-60€ (?) :) ps: Tää oli kyllä todella kiva postaus, vaikka lyhyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan moneen oteeseen pohdittu esteiden rakentamista myyntiin, mutta meillä on siskon kanssa ollut sen verran kortilla aika rakenteluun tai mihinkään muuhun. Ehkä kuitenkin joskus?

   Poista
  2. No ois ihan kiva että jossain vaiheessa tulisi :D!

   Poista
  3. Milloin tuut taas Norjasta?

   Poista
 4. Oon ehkä vähäsen kade noista maisemista! Onko kaneli Norjassa ihan rekkauskelpoinen väri? Vai oonko pudonnut tyystin kelkasta näiden kanssa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, on kyllä mageet! Ei ole, laitettu beigenä arvosteluun. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni