sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Sunnuntai suunnitelmia

Miten ihana viikonloppu, tai siis kaunis! Eilen oli todella mukava sää ja tänään tulossa samantapaista ilmaa. Aurinkoa ja ripaus pakkasta! Vaikka täysin vapaa viikonloppu, olen keikkunut jalkeilla jo kuudesta saakka. Ei vain malta nukkua, kun kaikkea jännää touhuttavaa. Tämän postauksen jälkeen tarkoitus mennä pupuilemaan, ulkoilla ja treenata vaikka taas vähän esteitä nuorten kanssa. Illalla olisi vielä tarkoitus hakea Freyan tuleva mies kanilalle, mutta hänen esittelynsä säästetään vielä toistaiseksi ensi viikoalle. En itse malta odottaa!

Tällä viikolla postipaketteja on tullut paljon! Tilasin hieman valokuvia parin viime vuoden ajalta ja niitä tuli pitkin viikkoa oikeasti paljon. Lisäksi alennuksessa oli perus seinäkalenterit, niin väsäsin ja tilasin muutamat kanikuvalliset kalenterit. 
Koska 15. päivä lähestyy ja luova kilpailu alkaa päättymään tuli myös hieman palkintoja Zooplussasta kilpailua varten! Samalla myös tilasin lisää mysliä kaneille ja joululahjoja valmiiksi jokaiselle. Vielä kuitenkin tuosta kilpailusta, suosittelen tosiaan jokaista osallistumaan, sillä nyt on ihan mahdottoman helppo voittaa joulupiristystä itselleen ja kaneille. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken järjestetään vielä arvontakin. Eikö siis kannattaisi? Osallistujia on oikeasti valokuvalliseen puoleen tullut todella vähän ja pelkona nyt on, että vain pirrustusaiheesta valitaan voittaja. Yksittäisiä osallistumisia valokuva-aiheisiin on tullut, mutta emme voi Anssin kanssa tuomaroida näitä aiheita, jos ei ole yhtä enempää osallistujia. Tämä myös tarkoittaa sitä, että jos kysyntää ja kiinnostusta ei ole tämän tyyppisiä kilpailuita kohtaan, niitä ei myöskään jatkossa tule. Musta itsestäni tämä ainakin on kovin ikävää.

Tänään olisi tarkoitus myös laittaa lisää valjaita myyntiin kotisivuille. Nyt tulee ostettavaksi mun omia suosikkeja, eli pyramidiniiteillä varustettuja lapavaljaita! Veikkaan, että illaksi olen saanut päivitettyä sivuja ja uusia valjaita olisi silloin mahdollisuus jo ostaa itselleen.
Lisäksi lähipäivinä olisi tarkoitus laittaa näin joulunkunniaksi @rabbits.smiles instagram -sivulle pientä kansainvälistä arvontaa pystyyn. Mun kanikuva instatilillä on kohta 10 tuhatta seuraajaa ja se on oikeasti hurjan paljon! Reipas vuosi sitten perustin tilin ja en olisi uskonut seuraajia siunautuvan noin paljon!

Ps. pikku Meistä on tullut nyt sitten sisäpupu, kenties keväällä se saa muuttaa taas kanilaan, mutta olkoon nyt talven sisällä mun kanssa. Sen verran hyvin sujuu yhteiselo täällä, vaikka yhet kengännauhat se söikin...


2 kommenttia:

  1. Haha sulla on sama maku kun mullakin noitten pyramiidi niittien kanssa! Hienolta toi kalenteri näyttää ja Mei on tosi söpö :)

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni