sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Veikeää jänöloikkaa!

Mulla on jäänyt kanien kuvaaminen nyt aivan täysin ja se harmittaa. En ole kuitenkaan halunnut ottaa enää yhtää lisää kuvia työn alle, sillä mulla on vielä noin kolmetuhatta matkakuvaa läpikäytävänä. Haluan saada kyseisen projektin mahdollisimman pian valmiiksi.

Yhtenä iltana keskityin mun nuoriin belgianjänisristeytyksiin ja ne veti niin hurjaa rallia pihassa, että oli vaan aivan pakko hakea kamera sisältä. En voi ymmärtää miten noin pienissä otuksisa riittää virtaa ja energiaa useiden minuuttien ralli-loikka-hyppyihin. Ennen kaikkea olen kuitenkin hurjan tyytyväinen, miten nätisti jokainen nuori on tottunut vapaana olemiseen kanilan lähellä. Ei mitään ongelmaa ja siksi se iloloikka lentääkin niin valtoimenaan, kun minä ja kanit olemme kyseisellä hetkellä rentoutuneessa mielentilassa.

Suurin osa nuorista on aloittanut myös estehypyn alkeet tai päässyt jo ihan kilpailemaan. Lupaavan oloisia jokainen! Vielä hieman laiskolla on tämä minun ja kanien kotona treenaaminen, mutta eiköhän se tästä kun saan lisää vapaita kesäiltoja käyttöön. Ihan poistauksen lopussa on pienet videot Tamaran, Lennarin ja Tetriksen treeneistä yhdeltä illalta.

Lähiviikkoina olisi tarkoitus saada kameran eteen myös kolme belgianjönistäni Jaqu, Zaida ja Stig-papa. Samalla haluaisin tehdä postausta heistä, varsinkin Stigi papasta, joka todellakin on alkanut nyt vanheta urakalla. 
Lisäksi luvassa on kisapostausta eilisistä Lohjan kisosita. Kyseiset kisat oli hurjan mukava kokemus! 

Lavella's TogurLavella's Sugot Lavella's Blood Red Romance "Tamara"

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Vastausta sähköpostilla lähettämääni valjastilaukseen innolla odottaen :)

  VastaaPoista
 2. onpa suloisia kuvia! millä editoit kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Käytän jälkikäsittelyyn Adoben photoshoppia ja lightroomia :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni