lauantai 28. huhtikuuta 2018

Viimeiset kuvat Mellin poikasista

Viimeiset viikot on tullut postattua todella reippaasti Mellin ja Lynan poikasista, samalla linjalla mennään vielä tämäkin. Seuraavaan postaukseen tuleekin sitten vihdoin kuulumisia kanilasta ja viimeisimpiä kuvia. Tämä kuukausi on ollut hyvin ohjelmarikas, oikeaa valmennusta ensi kuuhun, jossa ohjelmaa taitaa olla vieläkin enemmän. Toukokuu tulee menemään hyvin hujauksessa! 

Mellin poikaset ovat olleet nyt viikon luonani. He ovat kasvaneet mukavasti ja luonteiltaan edelleen hyvin hurmaavia. Vähitellen heistä jokainen suuntaa maailmalle. Otin eilen vielä viimeiset kuvat neljästä minun luonani olevasta poikasesta. Kuvista huomaakin kuinka ihanan ryhdikkäitä he ovat! Ulkona oleminen tietysti aluksi hieman jännitti, mutta nopeasti jokainen heistä jo tutkikin missä sitä ollaan. 
Viime postauksessa kerroin, että Polar wind oli vielä vailla kotia. Asia on korjaantunut ja nyt on myös hänelle koti löytynyt!

Mellin poikaset

Lavella's Thunderstorm, uros

Lavella's Snow swirl, uros

Lavella's Midnight sun, naaras

Lavella's Polar wind, uros


Lynan poikaset ovat jo viiden viikon ikäisiä! Ensi kuussa alkaakin urakka, kun lähden paneutumaan kunnolla siihen kuka poikanen jää kotiin ja ketä muuttaa mihinkin kotiin. Tietysti nytkin jo päivittäin heitä tulee seurattua ja mietittyä millainen poikanen kukakin on. Seuraavalla kuvauskerralla poikaset ovat sen ikäisiä, että päästään kokeilemaan ulkoilua kanssani. Odotan innolla sitä, kun näkee miten kukin poikasista käyttäytyy kun ovat minun kanssa kaksin pihalla. Ulkoiluun he ovatkin päässeet tottumaan lähes päivittäin ulkotarhassa emänsä Lynan kanssa. Eli pihan äänet ja hajut pitäisi olla jo tuttu juttu heille!

Lynan poikaset

Lavella's Bring On the Thunder, uros

Lavella's The Last Light, uros

Lavella's Locking Up the Sun, uros

Lavella's Waiting For the Rain, naaras

Lavella's Thunderborn, naaras


1 kommenttia:

  1. Todella nättejä kuvia, ei tässä voi kuin ihastella (ja vähän ehkä salaa kadehtia. Mallitkin ovat kerrassaan sympaattisia, hauskaa miten jokainen on noin oman näköisensä tapaus.

    https://aatenarikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni