tiistai 2. elokuuta 2022

Belgianjänis muksut maailmalle

Aika mennyt jälleen kuin siivillä ja tällä viikolla kolme Korennon poikasta lähtee Apilaniityn kanilaan, jonka kanssa yhteistyössä tämä poikue toteutettiin. Vaikka kotiin jääkin vielä kolme poikasta, on silti fiilikset hieman haikeat. Kuinka he kasvoivat näin nopeasti? Tämä poikue on ollut siitä mukava, että kaikki poikaset ovat olleet hyvin avoimia ja rohkeita. He ovat aina siellä missä minäkin ja tuntuvat haluavan osallistua kaikkeen, oli se sitten siivoamista, heinien laittoa tai kanien kanssa kilpailuihin lähtemistä. He ovat aina seuranani.

Kotiin jää vielä komea Toconce poju, joka mahdollisesti muuttaa syksyn aikana pikkusiskolleni asumaan. Syyskuun alussa uuteen kotiin luotani muuttaa Tilomonte, joka matkaa aina Ouluun asti. Hän pääsee ihanaan perheeseen ja mahdollisesti tulemme häntä vielä näyttelyissä näkemään. Sitten on vielä kolmas kotiin varttumaan jäävä, eli poikueen pienin Chiuchiu aka "Tahvo". Hän saa rauhassa varttua lisää ja kiriä kasvussaan.

Poikasten kasvukuvat ovat viikon takaa. Heillä kaikilla vaihtuu parhaillaan uusi karva pentukarvan tilalle. Alta tulee kaunis nuoren kanin turkki, ilman auringon haalistuksia. Poikaset ovat ulkoilleet koko kesän ja se näkyy hyvin vaalean läikikkäässä pentukarvassa.

Mainio poikue kaiken kaikkiaan ja olen iloinen, että pääsin seuraamaan tämän poikueen kasvua kesän ajaksi!


Korennon poikaset

Lavella's Toconoa, naaras
Lavella's Socaire, naaras
Lavella's Toconce, uros
Lavella's Soncor, uros
Lavella's Tilomonte, uros
Lavella's Chiuchiu, uros

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni