keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaksi poikasta matkaa Ouluun

Juuri hetkisitten tuli viesti että kanit päässeet nyt Oulun suuntaan menevän junan kyytiin.

Aamulla oli hirmuinen härdelli ja meinasin myöhästyä Salo-Helsinki junasta. Oltiin kanien kyyditsijän kanssa juteltu että aikaa on sellaiset 8min ennenkuin hänen juna lähtee Ouluun, tietysti siinä ajassa ehtii luovuttaa kanit ja hieman rupatella. No miten sattuikaan että oma junani oli juuri ne minuutit myöhässä. Kyyditsijä koitti neuvotella VR:n henkilökunnan kanssa jos odottaisivat 2min, tämä ei tietystikkään käynyt. Mikä on minusta hyvin omituista, sillä hyvin tiedetän että junia ei mene koko ajan ja matkaa kuitenkin Ouluun on helskutin paljon. Juna siis lähti suoraan nenänedestä.

Kyyditsijä oli niin ystävällinen että jäi Pasilassa pois, näiden pienten kanien takia! Seuraava juna lähti tietysti vasta kolmen tunnin päästä. Harmittaa todella paljon kyyditsijän puolesta, sillä on nyt vasta myöhään illalla kotona. Pieneksi lohdutukseski tarjosin aamu kahvin ja pidin seuraa niin kauan kunnen piti töihin lähteä.

Ottaa kyllä kaaliin että VR on aina silloin myöhässä kun ei tarvitsisi ja silloin kuin tarvitsisi olla, niin silloin ei takula ole. Ja joustavuutta kyllä pitäisi olla, että saadaan kaikki ihmiset, eläimet ja tavarat kyytiin. Entä jos Turun junasta olisi tullut tuohon junaan porukkaa? Oltaisiinko heidätkin jätetty laiturille?

Hienoa kuitenkin että poikaset ovat nyt matkalla pohjoisen suuntaan, näin ne kyydit vain järjestyvät, joskus tietysti saattaa olla odottamattomia mutkia matkassa. :D

1 kommenttia:

  1. hienosti kuitenkin päätyivät perille, onneksi kyyditsijä oli niin ystävällinen !

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni