tiistai 30. huhtikuuta 2013

Videoita PetExposta ja miten meillä meni

Elikkä koko viikonloppu meni messuilla pupuloinnissa. Mukana oli Ra, Dim, Koffa, Urpå ja Ada, eli ei niin montaa kuin edellisinä vuosina. Lauantailta en jaksanut videoita ottaa, mutta sunnuntailta tuli otettua. Urpån sunnuntain videota en jaksanut lisätä, sillä pelleilyksi meni koko rata sen osalta. Tosiaan lauantaina upeasti kiiteli kv suoran yhdellä virheellä. Sunnuntaina helpossa mutkassa heitti vain kusta päälleni ja koitti käydä jalkoihin ja käsiin kiinni, taisi olla muiden kanien hajut mielessä.
Niin ja messuilla klassautui viides kasvattini eliittiin, onnittelut vielä Tinjalle ja sen omistajalle!

Ra hyppi lauantaina toisia kisojaan, helpon suoran yhdellä virheellä. En nyt muista miten se sijoittui, mutta toinen klassaus ainakin tuli. Sunnuntaina pääsivät Ada ja Ra Lemmikkikani yhdistyksen toimipisteelle, kompostikehikkoaitaukseen, niin ettei niiden tarvinut boksissa kyyhöttää. Helpon mutkan tyttönen meni yhdellä virheellä, upeaa!


Dim hyppi lauantaina helpossa suorassa ja meni sen harmillisesti 2pv. Sunnuntaina kuitenkin vauhti oli päällä ja yhdellä virheellä mutkarata! Lisäksi Dim oli myös paijailtavana Lemmikkikani yhdistyksen pisteellä ja monet ihastelivat tätä pehmopupua.


Voi Koffa tämä ihmekani joka hyppii paremmin sisällä kuin ulkona. Launataina oltiin ihan ensimmäisten joukossa aloittamassa päivän ensimmäistä luokkaa, eli helppoa suoraa. Koffa aloitti upeasti, mutta neljännen esteen jälkeen hihna pääsi käsistä ja kani kiiteli takaisin lähtöön, hups! Ei siispä päästy toiselle kierrokselle, eikä saatu tulosta. Sunnuntaina ei mokailtu ja mutkarata puhtaasti ja kolmansiksi tultiin!

Ada oli ainoa eliittikanini jolla pääsin kisaamaan, muut ovat mammalomalla, Rei ei voi enään kisata ja sisko unohti ilmoittaa Spiidin. Lauantaina eliitti suora mentiin....en muista kuinkamonella virheellä, mutta oltiin 4. kai? Sunnuntaina eliitti mutka yhdellä virheellä ja voitto, joka oli Adan kolmas eli ensimmäinen serti!

Päivän päätteeksi jaettiin myös viime vuoden hyppykani pokaalit. Kiva määrä niitä tulikin, mutta viime vuonna kanit hyppivätkin upeasti. Yhteensä niitä tuli minulle 3 ja siskolle yksi, kiertopalkintoa sisko ei vielä saanut, jäänyt kai jonnekkin matkanvarteen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni