keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Matkailua ja kotikuulumisia


Viime viikolla tuli vietettyä lomaviikkoa, eli ei tarvinnut päivän päätteeksi mennä istumaan iltaa koulunpenkille. Alku viikosta Mya ja Dori lähtivät uuteen kotiin, jonne pitäisikin laittaa kyselyä miten ensimmäinen viikko on sujunut. Tämän jälkeen tuli suunnattua kohti Helsinkiä, jossa tuli vietettyä ystävän syntymäpäiviä, mutta myös samalla pääsin ihastelemaan Anneten kahta egern otter kääpiöjänis lapsosta. Tietysti myös samalla talon isompia ja pienempiä tiikereitä. Päivät kulkivat hurjaa vauhtia ja pian olikin jo perjantai, jolloin suuntasin läntisestä Helsingistä itään Miialle. Sieltä mukaan lähti Gia, joka oli tapaamassa sulhastaan Rioa. Tämän jälkeen suuntana oli koti, jossa minua pupujen lisäksi odotti muutamiset siivottavat kopit! 
Aika tuntuu tällä hetkellä vain vilistävän silmissä, arki on hyvin normaalia ja rutiinilla sitä mennään. Ainoita poikkeuksia on ollut, että Merle lähti tänä aamusta uuteen kotiin. Hieman haikein mielin siitä sai luopua, mutta tätä tämä on, kun ei kaikkea voi pitää. Yksi kasvattamisen varjopuolia, tämä on ainaista luopumista. Lisäksi Donfero venäläispoika on kärsinyt nyt jo pidemmän aikaa hyvin inhottavan suuresta karvan vaihdosta, joka ei meinaa millään loppua. Tämän hirmuisen pöllyämisen myötä, on muutamat suolitukokset saanut pojalta hoitaa. Iloisempia uutisia on, että sijoitusnaaras Pinkwyingin poikaset saapuvat minulle 31.10! Eli hieman ennen luovutusta, näin saan poikaset tatuoitua, mutta myös käytyä kaikkien kanssa pihalla ja pääsen samalla myös tutustumaan jokaiseen poikaseen paremmin! Poikaset muuttavat myös poikkeuksellisesti sisälle, tosin kaikki poikaset muutavatkin siitä miltein viikon sisällä omiin uusiin koteihinsa.
Viikonloppuna olisi tarkoitus opettaa Nora hyppimään ja hieman kokeilla myös kuinka Liila ideasta innostuisi. Kerran sitä yritin jo opettaa, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Katsoo myös, jos muita nuoria hypyttelisi ja ottaisiko näistä hypyistä myös videoita.
Pian lähestyvät myös Lemmikkimessut, jonne tulee jälleen lähdettyä hyvin pienellä kokoonpanolla. Suunnitellut olen, että ainakin Kurlaaja lähtee mukaani, mahdollisesti Nora ja Liila, jos oppivat hyppimään. Adan kanssa on vielä hieman harkinnan alla, otanko sen mukaan vai jätänkö kotiin. Kenties kevään messuille on sitten enemmän porukkaa tulossa, ainakin tuolloin jo  mukana nuoria ensikertalaisia. 
Suloiset egern otter kääpiöjänis poikaset

Kaunis Vili poju!
Mountain Magic "Ada"
VH-13 Lavella's November "Ra"


Laittakaa jälleen palautetta kuvista, hieman risuja ja ruusuja!

16 kommenttia:

 1. Nooo siis ainakin voisit photoshoppailla noi leukapussit pois, some ei hyväksy sellasia... Eivaan, aivan upeita ja tunnelmallisia kuvia jälleen! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, juu voisi porukka ihmetellä kun kotona viimesen päälle timmeinä ja kisoissa vähän paikat höllyy.. :D Mutta kiitos paljon!

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia! Olisi kiva nähdä myös semmosia vielä matalampia ja leveämpiä kuvia jos tajusit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mä aina välillä tykkaan napata tuollaisia, joista pystyy tekemään hieman panoraaman omaisia. :)

   Poista
 3. Heh, pikku jänölapsia :') Suosikki kuva on näistä ehdottomasti Raan toinen kuva! Mahtavia kaikki. (Sori, kommentoin vahingossa 'vastaa' kohtaan, joten korjasin..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ran toisessa kuvassa on mukavan tunnelmallinen valo kyllä. :)

   Poista
 4. Ihania kaneja taas kerran! Hyviä kuvia.

  VastaaPoista
 5. Voi hellanduudelis noita kjänis vauvoja, tosi suloisia. :3 Paulalle ei saa näyttää tai se vonkuu viimeisen päälle omansa. :D
  Ihana Ada, tottakai jaksaa tulla messuille vielä pomppimaan. :)
  Symppis Gia, Paulalla taitaa olla ikävä ninjapupua. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niitä ne tosiaan on, mutta noissa myös suloisuutta enemmän virtaa! :D
   Hee, nii huomenissa pitäis viimeistään päättä! Gialla on jo kovat kopin sisustelut päällä, että varokaa vaan kohta on teitillä pikku Gia-Rio lapsi omananne! :D

   Poista
 6. Noi kjänis vauvat on ehkä maailman suloisempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sellasia noi poikaset vähän tuppaa olemaan! :3

   Poista
 7. Hah oon vähän myöhässä, mutta sikahieno tää "uusi" ulkoasu! Pitää jutella tässä lähipäivinä muuten.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni