lauantai 4. lokakuuta 2014

Pinkwyingin poikaset - Nimet ja sukupuolet

Kamera kotiutui vihdoin perjantaina korjauksesta, melkein kuukausi ilman sitä saikin olla. Tänään matkasin siskoni kanssa Hyvinkään kautta Lahteen ja sieltä Hämeenlinnan seuduille. 
Lahdessa pääsin vihdoin näkemään yyber suloiset Pingun poikaset, vaikka harmitti matkalla sade ja huono ilma, kannatti kuitenkin lähteä matkaan. Poikaset ovat miltein 4 viikkoa vanhoja, äärettömän rohkeita ja seurallisia. Pingunkin pääsin näkemään sijoituskodissa ja sama herttainen otus sekin on edelleen, tosin saanut sijoituskodissa rutkasti enemmän hellyyttä ja huomiota, mitä minun luona ehti saada! Kaiken poikasten ihastelun ja pallottelun lisäksi poikasilta katsottiin sukupuolet ja jokaisesta tuli otettua useampi kuva. Pingun poikueesta löytyy sopivasti neljä naarasta ja kaksi urosta, eli näillä näkymin voi yksi tyttönen vielä olla kotia vailla. Ensin kuitenkin on selvitettävä alustavasti varanneiden kanssa, kenelle sopii mikäkin poikanen. Alta pääsee näkemään nämä suloiset pikku valkokorvat, jokaisesta löytyy kolme otosta ja aivan viimeisenä koko poikueesta kuva. Lisää kuvia saa halutessaan pyytämällä.
Reissun lopuksi tuli myös tehtyä pikainen vierailu Katrionan luona, jossa tuli ihasteltua ja tarkasteltua yhden poikueen sukupuolet. Jonka jälkeen suuntana oli vihdoin koti!

Lavella's Principessa, naaras

Lavella's Queen Anna, naaras

Lavella's Signora, naaras

Lavella's Signore, uros

Lavella's Cinderella, naaras - mahd. jää sijoituskotiin

Lavella's Principe, uros - jää kotiin/kasvatukseenJos huomenna sää suosii, olisi tarkoitus päästä ottamaan kanilan nuorisosta hieman uudempia kuvia ja tietysti tuomaan ne lopuksi esille myös tänne blogin puolelle.
Kysymyspostaukseen on tullut todella mukavasti kysymyksiä, niinkin paljon, että vastaukset niihin on tuotava esille kahdessa osassa. Saatte kuitenkin vielä odottaa hetken ensimmäisen osan julkaisua, sillä joitain kysymyksiä olen laatinyt yhteen, jotta saisi laajempia ja kattavampia vastauksia esille. 

15 kommenttia:

 1. No voi että nää on taas ylisulosia! :3 ja kiitos ku kävitte :')

  VastaaPoista
 2. Vooi, miten suloisia pikkuisia! :3

  VastaaPoista
 3. Voi että kuinka ihanan värisiä :).

  VastaaPoista
 4. Voih, en tajua miten kova kanivauva kuume mulle yhtäkkiä iski! Pitää kattoo jos saisin porukat suostuteltua toiseen kaniin joskus... :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voi ei ja jos vanhemmat ei anna joustoa, niin viimeistään voi silloin ottaa kaneja, kun tulee siihen ikään, että saa kaiken päätösvallan itselleen. :)

   Poista
 5. Kenen nämä poikaset ovat ja missä sijaitsevat? Voiko sinulle lähettää sähköpostia, jos on kiinnostunut poikasesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaset ovat sijoitusnaaraan Lavella's Pingwyingin poikasia, sijoituskoti sijaitsee Lahdessa ja sähköpostia voi aina laittaa. :)

   Poista
 6. ihanan erikoisia nuo kanien nimet! :)

  http://kanimukset.blogspot.fi/

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni