maanantai 11. tammikuuta 2016

Synttärit, nimien saantia ja Stig-papa

Päivä vaihtuu taas aivan juuri, mutta huikea päivä ja ylipäätään mukava viikonloppu ollut. Mei täytti tänään upeat viisi vuotta, hassua ajatella, että nyt tosiaan on viisi vuotta siitä kun Fazu synnytti vahinkopoikueen pitkin koppia, eikä alkanut hoitamaan lapsiaan. Vain Mei ja Meea selvisivät, nämä sisarukset asuivat pipon sisällä ämpärissä, joka sijaitsi yöpöydälläni. Jo alle viikon iässä nämä aloittivat matkustamisen, milloin sitten ikinä minun oli mentävä, nämä tulivat mukanani.
Mei kuuluu niihin rakkaimpiin kaneihin, mitä minulla on koskaan ollut(kaneja minulla on siis ollut useita satoja). Tietysti toivon, että se eläisi mahdollisimman pitkään kanssani ja ehdottomati pysyisi terveenä!

Lauantaina oli pakkanen lauhtunut ja kanilassakin pullot pysyivät hyvin sulina, kunnes heilautin heinäpaalilla patterin tasolta alas ja se ilo plusasteista loppui sitten siihen. Lauha sää tarjosi kaneille mahdollisuuden ulkoilla ja oli kyllä aikakin jo! Rallia lensi ja ylimääräiset energiat saatiin kulutettua pois. Hyvä sää tarjosi myös minulle ja Stig-papalle mahdollisuuden ulkoiluun, hieman taas pelotti, katkeaako tuo metrijänö, kun välillä iloloikka hypyt olivat todella todella yli liioteltuja!
Aloitin jo lauantaina Fian poikasten yksittäin ulkoilut, selvittääkseni millaisia jokainen poikanen on yksilönä ja mihin suuntaan kehittymässä. Totesin jo ennen tätä, että tästä tulee ******** vaikeaa ja sitä se kyllä on. Tässä vaiheessa jalostusta on todella positiivista huomata, että oikeasti ne piirteet mitä en halua estekanejen luonteisiin alkaa todellakin karsiutua pois. Lopputulos tosin on se, että mulla on nyt kuusi pikkupupua tuikkivine silmineen ja upeine luonteineen. Onneksi on nyt se pari-kolme viikkoa aikaa pohtia luonteita, miettiä kuka saattaisi olla minkä tasoista porukkaa ja päättää lopulta se kuka muksu sopisi millaiseenkin kotiin parhaiten.
Fian poikasten nimet saatiin myös vihdoin päätettyä ja nyt esille. Meillä Sagan kanssa oli todella hauskaa kehittää näitä nimiä lapsille ja idea lähti tosiaan poikasten ensimmäisellä kuvasukerralla.

Lähipäivinä on tiedossa poikasia Milanille ja varmaan loppuviikompana Eliselle. Ra on nyt asunut useita kertoja Pontuksen kanssa, eikä ole koskaan tullut kuin valeraskaaksi. Nyt lähiviikkoina olisi tarkoitus astuttaa tyttö Boguksella.

Lavella's Give Me 5, uros

Lavella's A pint of bitter, uros

Lavella's Stolen credit card, naaras

Lavella's Going to Wonderland, naaras

Lavella's Sounds like thunder, uros

Lavella's When pigs fly, uros

PippiAdolf's Seigmen "Stig"
10 kommenttia:

 1. Eih en oikeasti vaan kykene sietämään noiden pupuvauvojen söpöyttä! Jotain aivan hirveää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ne turruttaa aivan hetkessä aivot pehmeiksi! :D
   Pitäisi videota kenties ottaa....

   Poista
 2. Ihanat lapset, ja hauskat nimet! :D

  VastaaPoista
 3. Eikää nuita sulosia pupuvaaveja <3

  http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Synttärionnittelut ihanalle Meille! ♥ Ja ihanat nimet lapset saaneet, ja voi että ne on niin suloisia!

  VastaaPoista
 5. Onnee Meille!♥♥♥

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni