tiistai 8. lokakuuta 2019

Monta herttaista pupulasta

Eilen käytiin kanilan ulkopuolella mitä reippaimpien kaksi viikkoisten kanssa. Kuvaustuokio oli nopea, uudet kuvat jokaisesta ja sitten takaisin kanilaan. Kovin he pesän suulta jo kurkkivat, mutta vielä ei ole kukaan uskaltautunut seikkailulle. Varmana ihan lähipäivinä rohkein ilmoittautuu tähän tehtävään ja muut seuraavat perässä.

Kaikki on tosiaan sujunut hyvin ja poikaset kasvavat normaaliin tapaan. Muutamilta on tullut ihmettelyä miksi Modigin poikaset ovat niin paljon isompia kuin Sincon. Tämä johtuu ihan vanhempien kokoerosta. Sinco ja Nipa ovat pieniä kaneja, kun taas Modig ja Hector hieman isompia. Tämän lisäksi myös poikuekoko vaikuttaa asiaan, sillä Modigin poikaset saavat enemmän maitoa kuin Sincon.
Lähipäivinä tiirailen myös Sincon poikasten silmiä, onko joukkoon eksynyt sinisilmäisiä tai osittain sinisilmäisiä poikasia. Tuo yksi rex-turkkinen oli jo varsin mukava yllätys, vaikka hän vielä näyttääkin varsin hupsun näköiseltä. Ruma ankanpoikanen niin sanotusti, aikuisena hän on sitten mitä kaunein samettiturkki.

Kotisivuille on nyt päivitetty tietoa poikasten varausasioista. Toivoisin että kaikki kyselyt poikasista laitettaisiin 27.10 mennessä sähköpostiini. Näin voidaan keskittyä marraskuussa siihen mikä poikanen olisi sopiva mihinkin kotiin. 

Ps. Päivitin kotisivuille kuvia myytävistä kanin- ja kissanvaljaista, shoppailemaan pääset tästä.

Modigin poikaset

musta tan/otter, uros


musta tan/otter, naaras


musta tan/otter viittakuvio, naaras

Sincon poikaset

musta, naaras


musta x-kirjava, naaras


musta otter, naaras


musta otter (rex), uros

6 kommenttia:

 1. Tuolla ryhmässä jo kommentoinkin, mutta ei näitä vaan voi olla ihastelematta <3 Ihan ylisuloisia.

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat kyllä niin ihania, lempparini on tuo naaras Modigin poikueesta!

  VastaaPoista
 3. Eikö kokenut ja melko laajan värituntemuksen omaava kasvattaja erota otteria ja tania? Tan ei ole valkoinen alapuolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri kehittyy kasvunmyötä, risteytyksistä ei voi tässä iässä sanoa varmaksi kumpia ovat.

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni