tiistai 7. tammikuuta 2020

Belgianjäniksiä ja kirjavia lemmikkipupuja

Syksyllä syntyvät viimeiset kaksi suunniteltua estekanipoikuetta. Poikasten kasvua oli ihana seurata, vaikka mukana oli tietty haikeus kun kasvatuksen jatkosta ei ole toistaiseksi tietoa. Sen vuoksi on parempi olla suunnittelematta tai lupailematta enempää poikueita. 

Tälle keväälle on ollut pidempää suunnitteilla belgianjänispoikue ja se on samalla näillä näkymin viimeinen luonani syntyvä poikue. Vanhempina toimivat oma kasvattini Soniac, jonka isä on hurmaava Jaqu jänis ja emä Saksassa syntynyt Kaura. Soniacin molemmat vanhemmat ovat olleetkin esillä täällä blogissani, Jaqu hieman enemmän. Isänä poikueessa toimii viime keväänä Belgiasta muutanut komea Hector. Hän oli myös syksyllä syntyneen Modigin poikueen isä.

Toivotaan että kaikki menee sunnitelman mukaan ja kenties jo tämän kuun loppuun syntyisi pieniä belgianjäniksiä. Kotiin jää varmasti joku jänökaveri, kenties uros jonka kanssa voi käydä vaikka näyttelyissä ja harrastaa estehyppyä. Kasvatukseen suuntaa toivottavasti yksi tai useampi poikanen, mutta toivoisin että voisin myös myydä muutaman hurmurin ihan lemmikkijänöiksi. Poikueen vanhemmista ja ylipäätään poikueesta olen kirjoittanut kattavammin kotisivuille. Laitan suoran linkin tuohon alas kuvan yhteyteen.

LUE LISÄÄ POIKUEESTA!


Mitä syntyy kun yhdistetään belgianjänista, estekania, rex-turkkista kania, valkokorvakuviota, kirjavia värejä? Se selviää toivottavasti helmikuussa! Tämä toinen poikue on vanhempien ja sukujen puolesta varsin mielenkiintoinen. Molempien vanhempien puolella on jopa yli kymmenen sukupolvea kasvattejani.

Tällä hetkellä Leevi on vierailemassa Nasun luona viikon verran, eli helmikuun alkuun toivottavasti saadaan tämä poikue syntyväksi maailmaan. Poikaset tulevat kasvamaan Espoossa Miljan luona yhteistypoikueena. Kotien etsimiset ja kaikki muut käytännön asiat hoituvat kauttani kuntoon. Myös tästä poikueesta olen kirjoittanut kattavasti lisää kotisivulleni.
Poikueelle on myös oma instagram tili @pikkunasut, tervetuloa seuraamaan!

LUE LISÄÄ POIKUEESTA!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni