maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kolmikko kolme kuukautta!

Soniacin belgianjäniskolmikko saivat rokotukset pari viikkoa sitten. He myös tulivat kolmen kuukauden ikään ja uskon sen olevan sopiva aika heille muuttaa vähitellen erilleen emästään.

Olen pähkäillyt monet viikot kumpi pojista olisi se kotiin jäävä. He ovat molemmat hyvin samankaltaisia ulkonäöllisesti, kuin myös luonteen puolesta.  Toinen jänispojista on menossa ystäväni Anneten luokse, ja päädyttiin siihen että molemmat pojut muuttavat hetkeksi hänen luokseen. Vapun jälkeen toivottavasti ollaan saatu päätettyä kumpi jänöistä jää Annetelle ja kumpi palaa luokseni. Hurmaavia he ovat molemmat!

Näin ollen kotona Soniacin kanssa asustaa enää Yara ja pian hänetkin asutan erilleen asumaan. Yara neiti etsii edelleen sitä omaa kotia, jos se sopiva sattuisi löytymään. Luonteeltaan hän on varttunut paljon. Huomaa että hän hakee etäisyyttä emäänsä ja kovaa vauhtia pyrkii itsenäistymään. Hurjan siro ja kaunis hän on myös ulkonäöllisesti!

Ihanan keväisistä säistä ollaan saatu nauttia viimeisin viikko. Pääsin viime viikolla aloittamaan ulkotarhaprojektia. Samalla myös kanit aloittivat ensimmäisten kunnon kokojen kaivuun. Kesää kohti ollaan selvästi menossa!

Soniacin poikaset

Lavella's Yaraka, naarasLavella's Yeppoon, urosLavella's Kinnoul, uros0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni