tiistai 21. huhtikuuta 2020

Nasun poikaset maailmalle!

Viime viikolla ajelimme Nasun poikasten kanssa Espoosta maalle. Olin tehnyt heille yläkertaan tukikohdan, jossa he saivat asustaa kaksi yötä vierailunsa ajan. Seuraavana päivänä suunnattiin tutulle kasvattajalle rokottamaan poikaset ja Nasu. 
Kun poikaset kerta olivat luonani ajattelin että nyt nappaan heistä viimeiset kasvukuvat ulkona luonnonvalossa. Ideana hyvä, mutta toteutus haastavaa kun lunta sataa ja tuulee. Jossain kohtaa aamua sade onneksi hieman laantui ja vein poikaset trampoliinin päälle. Hetken he jaksoivat temmeltää ja sain muutamat kuvat otettua, kunnes tuuli yltyi ja oli lähdettävä takaisin sisälle. Pitkälle iltaan odotin tuulen laantumista ja lopulta ilta-auringossa saatiin mahdollisuus kokeilla uudestaan kuvien ottoa trampoliinin päällä. Ei kenties parhampia kuvia, mutta sentään jotain. Poikasista vakuuttivat että he olivat mitä reippaimpia reissajia! 

Viikonlopuksi palautin poikaset ja Nasun takaisin Espooseen, josta he ovat nyt vähitellen muuttaneetkin uusiin koteihin. Tänään mustaa otter naarasta tullaan katsomaan ja toivottavasti myös hänelle löytyy se oikea koti. 

Nopeasti tämä poikue varttui. Ennen kaikkea oli hyvin mukavaa toteuttaa onnistunut poikue yhdessä kasvatinomistajieni Miljan ja Alexandran kanssa. Suuri kiitos heille!

Ps. Bloggerin puolelta jonkin näköistä häiriötä kuvien näkyvyydessä. Edellisestä postauksesta kuvat eivät näy, ja hyvin todennäköisesti sama kohtalo käyt tämän postauksen kuvien kanssa. Joskus takavuosina oli samaa robleemaa, mutta en muista ratkesiko se ihan bloggerin toimesta vai pitikö googlailla. Selvitetään asiaa.

Nasun poikaset

Lavella's Starry Night, naarasLavella's Persistence of Memory, naaras
Lavella's Whistlejacket, urosLavella's Tiger in a Tropical Storm, uros
Lavella's Wanderer Above the Mist, uros
Lavella's White On White, uros
Koko poikue 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni