maanantai 30. maaliskuuta 2020

Kevät jänöt pihatiellä

Kevät kuvia jänöistä! Eilen oli vielä samat maisemat, mutta tänään herättiin valkeaan maahan. Sanottaisiinko että kunnon ensilumi on vihdoin satanut myös meille! Katsotaan pysyykö tuo kauaa, melko reippaasti lunta kyllä tuli, että ei varmaan heti sula jos pieni pakkanen pysyy. Huomenna jos sää on hyvä, voisin napata ensimmäiset talviset lumikuvat osasta kaneista.

Alla muutamia kuvia, jotka tänään käsittelin. Vielä on muitakin julkaistavia kuvia, mutta ne tulevat sitten myöhemmin. Kameran edessä tällä kuvauskerralla vieraili Jaqu, joka täyttää pian jo 4 vuotta! Uskomatonta miten nopeasti aika menee. Tämä ikä ei näy hänessä, komea ja ryhdikäs jänispoju edelleen. Toinen kuvattava oli Togur, joka ei olekkaan ollut pitkään aikaan kameran edessä. Togurista huokuu oikein kesän odotus ja uusien kolon kaivuuprojektien aloittaminen. Toistaiseksi maa on ollut sen verran jäässä, ettei koloja ole päässyt kaivamaan. Kolmantena kameran eteen pääsi belgianjänispoikasten emä Soniac, joka on myös Jaqun tytär. Hän on hurmaava luonteeltaan, mutta myös todella upea näky kun jänö innostuu poseerailemaan. Josko syksyllä yritettäisiin uudestaan näyttelyitä ja kunnon pisteet saada hänelle!

Uutiset ovat olleet viime aikoina hieman synkempiä, mutta toivotaan että tämä tästä helpottaa mahdollisimman pian. Pysykää kaikki terveinä, ja peskää käsiänne!

Jaqu

Lavella's Togur "Togur"

Lavella's Nairobi "Soniac"0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni