perjantai 24. kesäkuuta 2022

Keväisillä kuvilla juhannukseen

On vihdoin keskikesän juhlan aika! Lapsena joulu oli aina juhlista odotetuin, näin aikuisena ehdottomasti juhannus. Luonto on kauneimmillaan ja varsinkin nyt kun sää pistää parastaan. Kesäkuu ja alkukesä ovat olleet tuttuun tapaan melko kiireisiä. Heinäkuussa onneksi pitäisi koittaa vihdoin odotetut vapaat ja lomaakin ajattelin hieman tänä vuonna pitää. Kaikista kaneista haluaisin saada taltioitua kesäkuvat, josko tämäkin suunnitelma pääsisi toteutukseen loman aikana. 

Viimeksi toukokuussa kuvasin hieman enemmän ajatuksen kanssa kaneja, sen jälkeen on tullut lähinnä satunnaisia otoksia otettua. Näin juhannuksen kunniaksi istahdin jo aamusta alas ja käsittelin toukokuisia kuvia julkaisuun. Näissä on hieman keväistä tunnelmaa mukana, mutta vihreys kyllä vastaa hyvin tätä hetkeä!

Kanien kanssa arki rullaa normaaliin tahtiin. Paljon ulkoilua, monipuolisesti luonnon tuoreita ja kisoissakin on tullut käytyä. Juhannuksen kunniaksi ajattelin sisustaa kanien kopit oksilla sekä kerätä erilaisia tuoreita heille syötäväksi. Pitää katsoa, jos illalla innostuisi hieman fiilis kuvia kuvaamaan kanien juhannus menuusta.

Aurinkoista juhannusta!

Lavellas Snowpoint Town "Tatti" Lavellas Xanthe "Sentti"
Lavellas S CH Lost Wind "Milan"


Jaqu0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni