torstai 9. kesäkuuta 2022

Täällä varttuu belgianjänispoikasia!

Reipas pari viikkoa sitten Korento synnytti kuuden poikasen belgianjänispoikueen. He ovat saaneet rauhassa varttua. Päivittäin olen tietenkin katsonut, että kaikilla poikasilla kaikki hyvin. Silmät aukesivat heiltä viime viikonloppuna ja nyt vähitellen seikkailtu jo pesän ulkopuolelle. Tänään aamulla otin poikaset hengailemaan hetkeksi talon portaille ja nappasin kasvukuvat heistä. Tunnistaa jo niin hyvin belgianjäniksiksi, kun tuota rohkeutta ja sosiaalisuutta riittää jo tässä iässä. Kovasti yrittivät jo portaita loikkia perässäni, eikä pihassa asuvien lintujen äänetkään tuntuneet hätkäyttävän. Ihana päästä seuraamaan heidän kasvuaan kesän ajan!

Poikaset ovat yhteistyössä Apilaniityn kanilan kanssa, josta poikasten emä Korento on. Pakko muuten sanoa, että aivan mahtavalla rennolla luonteella varustettu belgianjänis naaras! Tottunut niin siihen, että monesti sitä luonnetta naarsjäniksiltä tuppaa löytymään. Isänä poikueessa on mitä ihanin Norjassa syntynyt Jaqu, jolla jo useampi poikue takana. Veikkaan tämän poikueen olevan hänen viimeisimpiään.

Jos oma belgianjänis kiinnostaa, laita rohkeasti viestiä tulemaan. Jokainen poikanen katsotaan aina luonteen mukaan sopivaan kotiin. Lisää poikueesta pääset lukemaan kotisivuilta.

Korennon poikaset
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni