keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Aamun ensimmäiset sumuiset säteet

Aamulla kun saisi nukkua... niin meikäläinen hiipparoittaa jo klo 7 aikaa pupujen kanssa pihalla. Tähän syynä oli omituinen olo "ei väsytä enään" ja pakko päästä ottamaan kuvia kauniin sumun sekaan. Kuvasin kaiken kaikkiaan kahdeksaa eri kania ja kaikki nuuhkivat innoissaan raikasta aamuilmaa.
Tänään julkaisen osan kuvista ja huomenna tulevat loput aamukuvat, sekä poikasista uusia kuvia.

Tänään hämmennyin hyvin paljon kun menin ottamaan Adan ulkoilemaan, sekä kuvattavaksi. Meinasin että ehdin saada siitä vielä kuvia ennen kuin sen maha turpoaa poikasten kasvaessa. Maha vastasi tynnyriä.. Astutuksesta on kulunut vasta hetki, yleinsä mahan kasvun näkee 2 viikon kohdalla, jos silloinkaan. Pitää nyt seurata tätä hommaa, olen hyvin hämilläni sillä mahat eivät ole kasvaneet noin nopeasti koskaan ajemmin. Toivon kuitenkin että tämä tarkoittaa että Ada on kantavana, eikä vain omituista valeraskausta tai jotain ylimääräistä.

Voodoo Queen "Mei"PippiAdolf's Seigmen "Stig"


Spirited Away "Donfero"

Windfall Winy "Wini"


Mountain Magic "Ada"4 kommenttia:

 1. eikö sun kanit karkaa kun ne on vapaana? todella kauniita kuvia ja kanitki on niiiin sulosia ettei mitää järkee<3

  VastaaPoista
 2. Tuota samaa itsekkin kyselisin kuin ergei :) Tai että miten oot saanut ne pysymään pihassa nuin nätisti? Kuvat on taas niin kauniita, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, olen raapustanut blogiini UKK-puolen, josta löytyy vastaus tuohonkin kysymykseen. :)
  Siirin kysymykseen sieltä ei löydy vastausta, Devinillä olen sen kuitenkin astuttanut. En mainosta poikueita, joista ei ole etukäteen suunnitteilla myyntiin poikasia.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni