sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hetki auringossa

Kanien kynnet on taas leikattu, hetki sittenhän ne vasta leikkasin. Muutenkin tuli tehtyä kynsien leikkuun yhteydessä perus tarkastus kaikille, hyvässä kunnossa kaikki. 
Innostuin myös eilen hypyttelemään kaneja, tein kunnon radan ja sitä mentiin muutamien kanssa. Tartus meni upeasti keskivaikeaa ja siinä samassa muutamat vaikean tasoisetkin esteet. Aiwilin kanssa kokeiltiin keskivaikeaa, eikä paljoa pudotellut. Upeat loikat se teki jokaiselle esteelle.

Olen myös hieman suunnitellut uutta ulkoasua, pohja tulee vaihtumaan aivan toiseen ja muutenkin blogin ulkoasu uudistumaan, sivujen sisältö myös vähän. Suunnittelen ja toteutan ulkoasun ensin kokeilu blogini puolelle ja kun se on siellä valmis, siirrän vain pohjan tähän blogiin. Ulkoasu remontin ajaksi blogi sulkeutuu, avaan sen kun ulkoasu on valmis. Vielä en tiedä kuinka pitkäksi aikaa, mutta ilmoittelen lähempänä siitä sitten lisää.

Valjaat on pian koottu, kuoseja on seitsemää erilaista ja kokoja tosiaan on xs,s,s/m ja m. Vielä on päättelyt, sekä niittien kiinnitys edessä. Valjaita on nyt tulossa 38kpl myyntiin, eli voitte vain kuvitella että kyllä tuohon aikaa vain menee.

Hopeakuun Jill "Jili"

Lavella's Awilda "Aiwill"


3 kommenttia:

  1. Kauniita, kauniita kuvia.
    Ilo aina katsella tällaisia ♥

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita ja hyvä laatuisia kuvia todella kauniista kaneista <3

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni