keskiviikko 25. helmikuuta 2015

New simple spring layout!

Jeij! Vihdoin vähän uutta ilmettä blogiin! Olen jo pidempää halunnut ulkoasuksi (taas vaihteeksi) vähän kevyempää, simppelimpää ja vaaleampaa, edellisen ulkoasun runsauden ja täyteläisyyden jälkeen. Tuntuu, että nämä kaksi tyyliä mulla vaihtelee aika paljon. Mitä veikkaatte, millonkohan tulee se päivä, jolloin saan aikaiseksi jotain tältä väliltä?

Tällä ulkoasulla mennään niin pitkälle, kunnes taas tulee tarvefiilis vaihteluun. Laittakaa tulemaan palautetta, mistä tykkäätte ja mistä ette. Otan mielelläni vastaan palautetta, se on yksi tärkeä osa, ku pyrkii kehittymään esim. juurikin ulkoasujen teossa.


20 kommenttia:

 1. Wau! Banneri on aivan upea! Tykkään todella paljon ulkoasun ja bannerin yksityiskohdista! Vaaleat sävyt sopivat todella hyvin! Ulkoasu on nyt todella kiva "keveä" ja kesäinen! Tykkään todella paljon :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, vähän valoisampaa vaihtelua edellisen tummuuteen. :)

   Poista
 2. Voi että, sun ulkoasut on aina vaan niin upeita! Tykkään tosi paljon näistä koodauksista ja bannerista sekä tuosta alhaalla olevasta tunnisteesta(?)! Täytyy kyllä joskus tilata sulta ulkoasu kun itse oon ihan surkea kaikessa koodaamisessa eikä bannerintekokaan mihinkään vahvuuksiin kuulu. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan simppeli! Tykkään vaaleista sävyistä, blogissa käytettävistä fonteista (persoonalliset). Banneri on ihanan keväinen ja raikas.

  VastaaPoista
 4. Nyt pystyy taas lueskelemaan mobiililaitteillakin tekstejä, oikke jepa! Muutenkin tämmönen keveen ilmava asettelu, tykkään hirmuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että toimii nyt myös puhelimella. Tästä huolimatta suosittelen edelleen käyttämään bloggerin mobiiliversiota, joka on vartavasten tätä varten lanseerattu. :)

   Poista
 5. Tosi kaunis ja keväinen ulkoasu!

  VastaaPoista
 6. Teetkö tällä hetkellä muille ulkoasuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tee, sillä aikani ei tällä hetkellä riitä ulkoasun toteutus prosessiin. :/

   Poista
 7. Tää on ihan älyttömän ihana blogi, tykkään kylllä todella paljon!:)

  VastaaPoista
 8. Oij, tosi ihana ja herkkä keväinen ulkoasu, silmä lepää :) Värimaailma on ihan mun makuun!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni