lauantai 7. helmikuuta 2015

Talvikuvia ja poikasten nimet

Ihanaa viikonloppu! Harmittaa taas kun vapaata, niin aurinko on jälleen karkuteillä. Ehdin onneksi napata perjantaina töiden jälkeen hieman kuvia kaneista, kun aurinko hetkellisesti ehti antaa valoa. Illemmalla otin vielä poikasista uudet kuvat, hurjasti nämä pikkulampaat ovat taas kasvaneet! Kuvien oton jälkeen kehittelin myös lapsille nimet ja ne löytyvät alempaa kuvien yhteydestä.

Huomenna Jojon olisi tarkoitus lähteä sijoituskotiin. Fiilikset mulla on todella haikeat, sillä olisin halunnut kovin pitää sen itselläni, ainakin loppu vuoteen poikueisiin saakka. Jojolle kuitenkin parempi, että se pääsee kotiin, jossa se saa yksin kaiken mahdollisen huomion. Tuleva sijoituskoti saa tuosta kyllä mahtavan lemmikin, sen verran herttainen tuo on kaikin puolin!! Toivon syvästi, että sijoituskodissa sujuu kaikki ongelmitta. Huomioinut olen, että kyllä nuo kasvatit todella hyvin aina porskuttaa viimeiseen saakka, mutta jotenkin sijoituskoteihin menneet kanit ovat olleet hirmu tapaturma alttiita...

En tiedä vielä yhtään millainen ensi viikko tulee olemaan, joko rennomman puoleinen eli vain iltaisin koulua tai sitten töitä ja koulua. Oli miten oli, perjantaina Miia saapuu Helsingistä luoksemme ja lauantaina aikaisin aamusta suuntaamme porukalla järjestelemään Raision kisapaikkaa. Miia on lupautunut myös hieman tunnustelemaan Efyn kohtua, näin selviää onko kaikki siellä okei ja onko poikasia tulossa, sillä Efy on nyt asunut melkein pari viikkoa Stigin kanssa samassa kopissa.
Eli seuraavat kuulumiset tulossa viimeistään Raision estekilpailuiden jälkeen.

Ps. kuluneelta viikolta sähköpostiin on kertynyt jälleen huima määrä postia, että oikein kauhistuttaa, mutta lähden nyt illalla vastailemaan niistä osaan. Pyrin saamaan kaikille vastattua ensi viikon alkuun mennessä!

Voodoo Queen "Mei"


Lavella's Principe "JoJo"Lavella's Lost wind "Milan"

Liilan poikaset

Lavella's Yowler, uros
Lavella's Timaios, uros
Lavella's Bella Teeros, naaras
Lavella's Deliveran, uros


21 kommenttia:

 1. En kestä tuota Timaiosta :'33

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! :) Varsinkin tuo ihan ensimmäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ensimmäinen kuva on siitä spessu, että se on tämän sarjan ainoa, johon aurinko tarjosi valoaan!

   Poista
 3. Voi miten persoonalliset nimet kaikilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vihdoin tuli sellainen poikue, mihin sopivampi antaa vähän sekalaisempia nimiä, eikä minkän teeman mukaan. :)

   Poista
 4. Hienoja kuvia jälleen! Jojo on kyllä varsin komea poika, toivotaan että kaikki sujuu sijoituskodissa hyvin ja tulee yhtä hienoja jälkeläisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Lähti tänään sen verran hyvän oloiseen kotiin, että eiköhän hyvin mene ja loppu vuodesta sitten saada valkokorva vauvoja jälleen!

   Poista
 5. Ihania poikasia ja Jojo ja Mei tietenkin myös :3

  VastaaPoista
 6. JoJo on tainnut upottaa korvansa valkosuklaaseen :) :)

  VastaaPoista
 7. Poikaset vaan kasvaa ja kasvaa yhä suloisemmiksi.<3

  VastaaPoista
 8. Mä en voi käsittää miten nuo pikkuset on niin suloisia :3 Ihania pikku palleroita !

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni