tiistai 29. joulukuuta 2015

Vihdoin ja viimein!

Vihdoin ja viimein kuvia esille, vihdoin ja viimein tuli lunta, vihdoin ja viimein tulivat Fian poikaset ulos pesästä ja vihdoin ja viimein tiedän Noran poikasista kotiin jäävät!

Joululta kertyi mukavasti kuvia, tässä postauksessa niitä nyt jonkin verran. Lisäksi päästiin Lokin, Toncan ja Roudan kanssa aloittamaan esteilyt. Nuo hyppivät niin kivasti ja lahjakkaita ovat olleet heti alusta saakka. Harmittaa niin vietävästi, kun ainoa josta sain videoita oli Loki. Toivottavasti uudenvuoden jälkeen saadaan videota myös Toncan ja Roudan hypyistä!

Poikaset kasvavat kovaa vauhtia, Fian lapset ovat huomenna jo 3 viikkoa vanhoja ja viikon päästä niitä voi kiinnostuneet ostajat tulla katsomaan. Aika kiitää ihan mieletöntä vauhtia! Noran poikaset tulevat seuraavalla viikolla 8vk ikään ja alkavat muuttamaan omiin koteihinsa. Sain jouluna vihdoin päätettyä, että kotiin jää Pieni suuri katastrofi ja The kiss of life. Valinta taas todella vaikea, sillä näissä poikasissa on jokaisessa ne omat hyvät piirteensä, eikä yksikään ole toisensa kopio. Koitan tänään vielä laittaa viesti Noran poikasista kiinnostuneille, mikä olisi minusta jokaiselle se sopivin poikanen. Jos luette tätä, niin en ole siis unohtanut teitä, en en!
Mulla on myös paljon muita viestejä mihin pitää vastata ja käydä läpi, koitan nekin hoitaa mahdollisimman pian pois alta! Kaikki viestit koitan siis aina lukea heti, mutta vastaan niihin sen mukaa miten on aikaa. Jos vastausta ei meinaa kuulua, kannattaa pistää spämmiä tuleemaan(:D).

Tämä on nyt todella tiivis ja pikainen postaus, ensi viikolla toivottavasti saadaan parempaa tavaraa myös tekstin puolelta!
Oletteko väsäilleet jo klassausvihkoja? Ovatko onnistuneet? Entäs mitä tykkäätte vähän talvisemmasta ulkoasusta?

Fian poikaset

km japanilainen viittakuvio, uros


km japanilainen, uros


km japanilainen viittakuvio, naaras


km japanilainen viittakuvio, naaras


km japanilainen, uros


km japanilainen viittakuvio, naaras Noran poikaset

Lavella's After the day, naaras

Lavella's Pieni suuri katastrofi, uros

Lavella's One day, uros

Lavella's Beginning of the end, uros

Lavella's The kiss of life, naaras

Lavella Ray "Rei"


Lavella's Rava "Rava"


8 kommenttia:

 1. Apua en kestä Fian kolmatta muksua!! Mahdottoman suloinen pieni :3

  VastaaPoista
 2. Eikää, kaikki noi Fian poikaset on niiiiin ihania!! Ja niiden kuvat myös aivan upeita!♥

  VastaaPoista
 3. Tolla Fian viimeisellä uros pupulla on taas ihanan ylväs katse ja supersöpöjå kaikki poikaset!! Oon sun blogia jo seuraillu aika kauan ja huomasin että blogissa esiintyy lavella ja lavella's kaneja, mitä eroa näillä on? Lavella kanitko eivät ole sun kasvatteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuosta maininnut kyllä blogissa ja siitä mistä kasvattajanimu juontaa juurensa, se taas kenen kasvatteja kanit ovat näkee esim blogin kani sivulta. Lavella's tulee Lavella Nöpistä, joka niitä ensimmäisiä kasvattejani.

   Poista
 4. Onko sulla vielä myynnissä Noran poikasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei, ne ovat lähteneet eilen maailmalle, paitsi kaksi jotka jäivät mulle kotiin. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni