sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Estekilpailuissa Lohjalla!

Eilen käytiin kilpailemassa jo tutuksi tulleella Tavolan yhteistuvalla. Mukana oli viisi kania: Loki, Björn, Poksa, Fereno ja Lyna.
Ensimmäisenä luokkana oli eliitti mutka, jossa ei multa ollut omia kaneja kisaamassa. Tästä syystä olikin hyvä sauma rakentaa eliitin rata ja sen jälkeen osallistua luokan tuomarointiin tuomariharjoittelijana. Olen tosiaan omaan tahtiin tuomariharjoitellut jo useamman vuoden, aina sopivalla hetkellä. Tykkään yleinsä harjoitella lähinnä silloin, kun omia kaneja ei ole hyppäämässä kyseisessä luokassa.

Eliitin jälkeen oli keskivaikea mutka, jossa hyppäsi Loki. Tämä poitsu meni ensimmäisen kierroksen hieman unisena kuudella virheellä, mutta toinen kierros meni upeasti puhtaalla radalla. Lokilla on hieman se, että hän tarvitsee hurjasti tilaa radalla ja siksi sisällä hypätessä poitsu on vähän menossa joka suuntaan. Odotammekin innolla ulkokisoja, joissa radat ovat väljempiä.

Viimeisenä luokkana oli helppo suora, jossa kilpailikin sitten kaikki loput mukana olleet kanini. 
Sijoitusuros Poksa oli hakemassa viimeistä klassaustaan helposta suorasta ja sen se myös sai. Ensimmäinen kierros mentiin yhdellä virheellä ja toinen puhtaalla, hienolla radalla!
Fereno oli kilpailemassa toista kertaa ja se meni todella tasaisesti ja nätisti. Ensimmäinen kierros mentiin yhdellä virheellä ja toinen puhtaalla radalla.
Björn pääsi myös eilen hyppäämään toista helppoa suoraansa. Ensimmäinen kierros meni hieman hapuillen neljällä virheellä, mutta toinen kierros mentiin yhdellä virheellä!
Lynalla oli hurjasti vauhtia, se kilpaili Ferenon tapaan toista kertaa elämässään. Enimmäinen kierros mentiin jo puhtaalla radalla, toisella kierroksella tuli yksi hupsu virhe. 

Sanoisinko, että hyvin onnistunut kisapäivä! Kaikki kanit menivät hienot radat ja jokainen sai kilpailemastaan luoksta klassauksen! Alla vielä videot kaikkien kanien suorituksista esimmäiseltä tai toiselta kierrokselta.

     

4 kommenttia:

 1. Tolla Lokilla on kyllä ihan oma vauhtinsa, näkee selvästi :D Mahtaa olla vaikeahkoa sen ohjaaminen noin pienissä tiloissa? Hienosti meni taas kyllä kaikki kanit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän ja muutaman muun kanin kanssa samaa, enkä ole myöskään ainoa ohjaaja tämän ongelman kanssa. Onneksi kuitenkin kohta pääsee taas väljemmin hyppäämään!

   Poista
 2. Kiva että meni hyvin kisoissa! Onnittelut kaikille ja kivat videot myös! :)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni