tiistai 6. maaliskuuta 2018

Milanin poikasten nimet!

Milanin poikaset ovat tänään jo kuusi viikkoa, miten viikot voivat mennä näin hurjaa vauhtia! Minun pitäisi päättää seuraavan reilun kolmen viikon sisällä kuka heistä muuttaa Ruotsiin ja ketkä kaksi jäävät luokseni asumaan. Nyt tuntuu ainakin vielä ihan mahdottomalta valinnalta!

Yhden asian olen kuitenkin saanut päätettyä, ja se on poikasten viralliset nimet. Varsinaista teemaa ei ole, mutta pitkää olen halunnut saada Lokilta pojan jolle voi antaa nimen Wolfgang. Poikueeseen saimme yhden pojan, jolle tuo nimi tuntuu hyvin sopivan. Poikueen kahden naaraan nimet halusin sopivan heidän veljensä nimen kanssa, näin ollen päädyin antamaan naaraille nimet Zinnia ja Xanthe.

Jouduimme pitämään poikasten kanssa hieman ulkoilupaussia kovimpien pakkasten aikana. Tosin poikasten mielestä kanilassa rallittelu oli ihan yhtä hauskaa. Uusien kasvukuvien saaminen myös viivästyi, sillä mielellään kuvaan poikasia ulkona paremmassa valossa. Nyt kuitenkin ilma on lauhtunut ja vähitellen ollaan menossa kevättä päin. Pääsimme lauantaina näiden pienten kanssa taas ulkoilemaan ja samalla otin uusia kuvia heistä. Virtaa tuntuu näistäkin löytyvän ja kaikki uusi on valtavan hauskaa!

Vielä muitakin poikaskuulumisia minulta löytyy kerrottavaksi. Ihan ensimmäinen ja mahtavin juttu on se, että Mellin ja Maukan poikue on syntynyt! Seitsemän poikasta, joiden joukossa rex-turkkia, valkokorvaa, ruskeaa ja muuta kivaa kirjavaa. Sukupuolet saadaan vähän myöhemmin selville, kun poikue tosiaan asustaa toisaalla. Koitan saada tästä poikueesta myös lähes viikoittain materiaalia ja kuulumisia tänne blogin puolelle. 
Toinen asia on astutetut naaraat. Lyna vaikuttaisi olevan kantavana, mahan tunnustelun perusteella. Kuutan kohdalla en ole niin varma, siksi otan Lennarin vielä käymään tähän luokseni. 
Kolmannen asian haluaisin jo kertoa, mutta säästetään se seuraavaan poikaspostaukseen. Minusta tuntuu, että siiheksi asia on jo paljon ajankohtaisempi.

Milanin poikaset

Lavella's Wolfgang, urosLavella's Zinnia, naarasLavella's Xanthe, naaras0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni