lauantai 24. heinäkuuta 2021

Pienet suloiset pienokaiset

Fridan ja Marilin poikaset pääsivät tutustumaan alkuviikosta talon ihmeellisiin portaisiin. Nyt alkaa olla se ikävaihe käsillä kun joka paikkaa halutaan tutkia ja tutustua kaikkeen uuteen. Talonportaat olivat nopeasti tuttu juttu, niitä mentiin ylös ja alas. Poikasista kyllä tunnistaa että heistä on kasvamassa varmanrohkeita estekaneja. Mikään ei tunnu pelottavan ja kaikkea kohtaan ollaan avoimia. Täydellinen piirre kanissa!

Sain vihdoin myös lisättyä poikasista ilmoituksen kotisivuille. Kirjoitin sinne hieman heistä, vanhemmista ja suvusta. Yllätti oikein itsenikin miten hyvät suvut näissä kummassakin poikueessa on. Kanit selvästi tietävät minua paremmin millaiset poikueyhdistelmät ovat toimivimpia. 

Kirjoittelen tätä postausta parhaillaan mökiltä, jossa tullut oleiltua tämä viikko. Mukavaa on ollut, mutta kyllä sitä pieni kaipuu alkaa olla jo kotiin näkemään kaneja. Poikasetkin tulevat kohta siihen ikään kun heitä voi ottaa ulkoilemaan. Muksuja varten löytyy iso pentuaitaus, joka on kyllä parhautta kun voi mennä itsekkin mukaan ja vaikka makoillen seurailla poikasten temmellystä.

Marilin poikaset

keltamusta japanilainen vk, naaras

keltamusta japanilainen vk, uros

luonnonkeltainen vk, uros

madagaskar vk, urosFridan poikaset

luonnonpunainen vk, naaras

luonnonpunainen, uros

musta tan vk, uros

punavahvisteinen luonnonharmaa vk, uros


1 kommenttia:

  1. Miten ootkin noin taitavasti saanut kuvattua! Wau!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni