lauantai 30. lokakuuta 2021

Kaneja ja kurpitsoja

Voihan kurpitsa, voiko olla mainiompaa väripilkkua harmauden keskelle! Innostuin ostamaan tänä vuonna erilaisia kurpitsoja lähikaupastamme. Nämä ovat olleet monikäyttöisiä. Ensin kurpitsat ovat komeilleet osana sisustusta. Oivalsin jossain vaiheessa etten ole koskaan ottanut kaneista kuvia kurpitsojen kanssa ja ei kun toteuttamaan tätä valokuvaus ideaa. Eilen isoimmat kurpitsat muuttuivat lyhdyiksi ja tänään herkuteltiin kurpitsakeitolla. Nami!

Jäniksistä Hector ja Damina valikoituivat malleiksi hyvän värin ja ylvään olemuksensa puolesta. Koska he ovat kovin eloisia ja liikkuvaisia kuvasin heitä pöydän päällä. Tosin Damina nokkelana oivalsi melko nopeasti, että pöydältä voi hypätä alas. Onneksi tässä kohtaa sopiva satsi kuvia oli jo kasassa.

Halusin kuvata kaneja ja kurpitsoja myös sammaloituneiden kivien luona. Ensimmäisenä poseerailemaan pääsivät puolisisarukset Ada ja Mei, jotka kanilan vanhimpina malttavat olla hieman pidempää paikallaan. Heidän jälkeen kuvattavaksi pääsi Mein lapsen lapset Piki ja Poki. Heistä ei olekaan kesän poikaskuvien jälkeen tullut uusia otoksia. Nämä sisarukset olivat mukavia kuvattavia, pysyivät nätisti kurpitsojen luona. Jos heitä tarvitsi siirtää, käveli vain luokse, nappasi syliin ja laittoi sopivaan kuvaus kohtaan. Lopuksi vielä muutama kuva luppakorvaisesta Jeppestä, joka hänkin oli mainio malli. Tosin jossain kohtaa kurpitsat eivät enää kiinnostaneet ja poju pomppi määrätietoisen varmana takaisin kanilaan.

Näitä rekvisoituja kuvia oli kiva toteuttaa. Jos olet kiinnostunut vastaavista teemakuvista, kuvista lemmikistäsi ja yhdessä lemmikin kanssa, olen kamerani kanssa käytettävissä Etelä-Suomen alueella. Räätälöidään yhdessä sopiva valokuvauspaketti! Parhaiten yhetyden minuun saa sähköpostitse: maija.suni@hotmail.com

Hector
Lavellas Kayoa "Damina"
Mountain Magic "Ada"Lavellas Ch Voodoo Queen "Mei"Lavellas Royalty High "Piki"Lavellas Flying High "Poki"Lavellas Jewfro "Jeppe"1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni