keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Talvista estetreeniä kanien kanssa

Oho siitä taitaa olla hetki kun olen viimeksi lisännyt videoita estetreeneistä tänne. Tulee niin paljon napattua aina puhelimella klippejä ja lisättyä ne suoraan instagarmin puolelle. Pakkasilla oma puhelin tuppaa temppuilemaan, eli nyt olikin hyvä syy ottaa kamera mukaan ulos ja kuvata samalla kun treenattiin.

Maanantaina treenattiin aikuisten kanssa ja tänään vuorossa olivat nuoret. Tein hypyistä lyhyet koosteet, enemmän hyppyjä kani kohtaisesti löytyy youtuben puolelta. Tavoitteena olisi pyrkiä siihen, että viikossa treenataan vähintään kerran. Ovat sitten hyvässä iskussa ensi kevään radoille.

Alkaa vuosi häämöttää loppuaan. Mulla olisi vielä muutama viimeistelyä vailla oleva postaus odottamassa julkaisua, mutta katsotaan ehtivätkö ne tämän vuoden puolella julki. Syksy meni kyllä aivan silmissä ja en ole tainnut koskaan olla ollut yhtä stressaantunut koulutöistä mitä nyt olin. Onneksi kaikki kurssit ovat nyt paketissa. Koko kevät on varattu työharjoittelulle, jonka tulen tekemään oman yritystoiminnan parissa. Toivotaan että graafisen suunnittelun ja valokuvauksen tiimoilta yritystoiminta ottaa tuulta siipien alle! Ei olekkaan aiemmin siunaantunut tällaista tilaisuutta, että pystyy käyttämään useamman kuukauden täysin omaan isompaan projektiin. Lisäksi tässä myös mahtavaa on se, että töitä pystyn tekemään etänä ja aikaa jää paljon kaneille. En malta odottaa!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni