torstai 30. joulukuuta 2021

Ujo lumikerros

Jouluksi saimme hyvän lumikerroksen ja eilen lunta satoi vielä lisää. Ennen joulua pakkasta kyllä riitti, mutta lumikerros oli hyvin olematon. Näitä alla olevia kuvia ottaessa tein viimeisiä koulutöitä kasaan, ja odottaessani vuoroa palautteen antoon, otin pienen valokuvaus hetken Marilin ja hänen mumminsa Vitanin kanssa. Tätä kaksikkoa on aina mukava valokuvata ja ylipäätään ottaa kanssani ulkoilemaan. He pysyvät aina lähellä ja ovat hurjan kuvauksellisia. Värityksen puolesta varsinkin Vitani on yksi kauneimpia, varsinkin kun hän nousee takajaloilleen ihmettelemään mitä ympärillä tapahtuu. 

Vitani ja Maril asuivat vielä viime vuonna Efyn, Vitanin mummin kanssa. Hieman ennen viime joulua Efyllä todettiin kasvain virtsateissä ja jouduimme hänet hyvästelemään. Tämän myötä Vitani otti pomon paikan ja Efyn tapaan hän pitää nätisti järjestystä yllä. Kesällä Marililla kasvoi neljän poikasen poikue, jonka senkin Vitani otti hienosi vastaan ja opetti heidät kanin tavoille. Tästä poikueesta vielä Dome varttuu kotona ja etsii rauhassa sitä oikeaa kotia. Vaikka Vitanin ja Marilin kanssa en ole koskaan lähtenyt esteitä kokeilemaan, on heillä vahvasti estekania suvussaan. Dome taitaakin jo hienosti hyppäämisen idean ja hänestä vaikuttaisi kasvavan taitava estekani. Luonteeltaan hän on perinyt täysin Marilin lempeän ja helposti lähetyttävän luonteen.

Tämä on näillä näkymin vuoden viimeinen postau tänne blogiin. Ensi vuosi startataan uusilla kujeilla ja kuvilla kaneista. Säästän alkuvuodelle tekeillä olevan postauksen kanien valokuvaukseen liittyen. Voisin olettaa, että useampaa seuraajaa kiinnostaa kuinka kanien valokuvaaminen vapaana tapahtuu.

Lavellas Veuve Clicquot "Maril"

Lavellas The Dragons Daughter "Vitani"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni