torstai 18. syyskuuta 2014

Mei ja Pinkwyingin poikaset

Juuri ennen kameran hajoamista, tuli kyseisenä iltana kuvattua muutamia kuvia Meistä. Koko kesän aikana ei paljoa ole tullut kuvattua, varsinkaan ilta- ja aamuauringoissa. Nyt kun olisi aikaa ja inspiraatiota sille, ei ole kameraa. 
Nauttikaamme kuitenkin nyt näitäs muutamista kuvista, sitä ei tiedä millon seuraavia tullaan saamaan taas. Laittakaa myös palautetta, mikä Mein kuvista on mieleisin, entä mistä tämän sarjan kuvasta et pidä?

Voodoo Queen "Mei"


Pinkwyingin kuusi poikasta
madagaskar valkokorva & isabella valkokorva
kaneli(!?) valkokorva

Sitten ihan muutamat kuvat Pinkwyingin poikasista, eilen illalla sain poikasista otettuja kuvia ja pääsin hieman tutustumaan kuvien perusteella millaisia poikasia sijoituskodista oikein löytyy. Kaikki poikaset ovat valkokorvakuviollisia, väreissä löytyy kolme madagaskaria, yksi isabella, yksi ruskeasiamsoopeli ja yksi joka on mahdollisesti toivomani kaneli! 
Poikasia olen menossa todennäköisesti katsomaan Lahteen 4. päivä ensikuuta. Silloin saadaan kaikista poikasista parempaa kuvaa, mutta myös selviää samalla poikasten sukupuolet! Eli paremmin lisää Pingun poikasista kahden viikonpäästä.

14 kommenttia:

 1. Rakastuin tohon kuvaan, jossa Mei katsoo auringonvaloa kohti!! :') Ja awwwws noi valkokorvat, toi kaneli varsinkin on tosi erikoisen näkönen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, hitsit kun ei malta odottaa että pääsee poikaset näkemään ja tarjoamaan myös blogilaisille kunnon vitöradvauvakuva ryöpyn! :D

   Poista
 2. Upea Mei♡_♡ ja poikaset kauniita!

  VastaaPoista
 3. Wow, miten upean värisiä kaneja noista poikasista tulee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kasvavat niin nopsaa, että saadaan varmasti myös sijoituskodista pikkusöpöläisistä kuvia kasvunvarrelta, ennen kuin niitä menen katsomaan itse. :)

   Poista
 4. aika täykky toi missä mei poseeraa niin terävän näköisenä <3 :))

  VastaaPoista
 5. milloin olisi sopiva aika noista pikkuisista laittaa viestiä jos on kiinnostunut?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin vain! Tällä hetkellä poikasista on kyselty yhtä urosta, minulle jää uros tai naaras ja sijoituskotiin naaras. Eli kyllä poikasia on vielä hyvin vapaana, mutta kasvun myötä niitä tullaan kyllä varmasti ahkeraan varailemaan. :)

   Poista
 6. Oooh, todella upea tuo eka kuva Mei:stä! Kaikki mutkin mahtavia mutta eka kyllä kaikista upein! Ja ihanat poikaset myös.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ekaan Mei kuvaan tuli kyllä todella hyvät värit! :)

   Poista
 7. Eikä miten upeasti poseeraa! Kateellisena kun omat kanit pysyy sadasosasekunnin paikalla jos yrittää kuvata.. :D ja nuo poikaset niiiin söpöjä ja upeen värisiä !!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni