keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Salon ja Helsinkin estekilpailut

Lauantaina tuli hypittiin kanien kanssa ns. kotikisoissa, mukaan ei montaa lähtenyt, sillä luokkina oli vaikea, eliitti ja pituushyppy.
Ensimmäisenä pidettiin eliitti mutka, jossa minulta hyppi Ada, Mei ja Ra. Ada ja Mei menivät kahden virheen radat ja nämäkin virheet eivät mitään ihmeellisiä. Ra hyppi yhdellä virheellä ja silläkin samaan tapaan yksi virhe hyvin, hyvin perinteiseltä esteeltä. Alempana videota Ran suorituksesta. 
Vaikeassa mutkassa minulta hyppi Gia, ensimmäisellä kierroksella sille tuli kaksi virhettä, ensimmäinen vinosti hypätystä esteestä ja toinen isomman esteen viimeisen puomin tiputuksesta. Toisella kierroksella hypättiin paremmin ja silloin virheitä tuli vain yksi!
Pituushypyssä loikki minulta Mei, Ada, Ra ja Gia. Mei lopetti homman jo alussa(oma ennätys sillä on 190cm), mutta muut kolme jaksoivat hyppiä hienosti pidemmille pituuksille. Gia meni aina 180cm saakka, Ada 200cm ja Ra 210cm! Eli todella mukavasti kaikilta.
Nämä kisat olivat todella mukavat pikkukisat, jotka saatiinkin jo päätökseen klo 12 aikaan! Tulevana lauantaina saman tapaiset kisat uudestaan, samassa paikassa ja samaan aikaan. Luokkina vaikea ja eliitti suora sekä korkeushyppy!

VH-13 Lavella's November "Ra"

Mountain Magic "Ada"Sunnuntaina suunnattiin Helsinkiin, jossa olikin hieman enemmän luokkia ja näin ollen mukaan lähti enemmän kaneja. 
Keskivaikeassa suorassa hyppi minulta Merle ja Kurlaaja, molemmat yhdenvirheen radoilla! Näin ollen Merle siirtyi vaikeaan suoraan ja Kurlaaja sai kolmannen klassauksen suoralta. Näiden kahden lisäksi Reine oli pitkästä aikaan mukana ja se yllätti menemällä vuoden tauon jälkeen hienosti kahden virheen radan! Keskivaikeassa mutkassa hyppi Merle ja Kurlaaja, mutka rata taisi kuitenkin olla hieman haasteellisempi ja molemmat menivät sen kolmella virheellä. Tosin virheet eivät olleet ihmeempiä, vesiesteeseen pulahtamista, liian läheltä hypätty este ja pidemmän esteen ensimmäinen puomi jne...
Vaikeassa mutkassa hyppi Gia, ensimmäisellä kierroksella se meni jo nätisti, vaikka tulikin 3 virhettä, hyvin perusesteiltä. Toinen kierros mentiinkin yhdellä virheellä saaden toinen klassaus, eli kaksi vielä eliittiin! Tähän Gian on hyvä päättää vaikeat mutkat tältä vuodelta, sillä 11.10 Gia lähteekin jo Miialle tapaamaan Rioa.
Eliitti mutkalla hyppi Mei, Ada ja Ra. Samaan tapaan mentiin kuin Salon kisoissa, eli Mei ja Ada 2 virheellä(?) ja Ra yhdellä (jälleen todella hassulla) virheellä!
Videoita tuli kaikkien suorituksista otettua, mutta videot ovat ilmeisesti jääneet jonnekin matkan  varteen, niin niitä ette nyt valitettavasti pääse näkemään. :/

Lavella's Star Gianfar "Gia"

Porfyr "Merle"
VH-13 Lavella's November "Ra"
Nonjans Lady of the Rain "Reine"

Ja loppuun vielä kuva sijoituskodissa kovaa vauhtia kasvavista Pingun poikasista! :)

6 kommenttia:

 1. Vau, hyvä Ra ja kumppanit! Onko poikasia vielä varattavissa? Olisin kiinnostunut laittamaan sähkö postia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Naaraita on kyselty todella paljon, mutta jos uroksesta on kiinnostunut voi olla vielä mahdollisuuksia sellaiseen. Varmaksi teitää paremmin mitä sukupuolta vapaana, kun käyn poikasia katsomassa ensiviikolla. :)

   Poista
 2. Tosi hienosti meni teillä! :3
  Kurlaajahan on kohta jo vaikeassa!? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jep, olishan se ollu jo kauan sitten, mut meni alussa tosi monet kahden virheen kisat, jossa virheetkin mitä sattuu. :D

   Poista
 3. Hienosti hyppivät kaikki kanit!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni