torstai 11. toukokuuta 2017

Milan ja super nuoret!

Otsikko vähän jo avaakin, eli meillä oli oikein onnistunut kilpailupäivä viime sunnuntaina Piikkiössä. Tiedossa oli mukavat pikkukisat kolmella luokalla, joista kahteen ilmoitin kaneja. Kilpailupäivä sujui todella hienosti, ilmapiiri oli mukava ja rento, mutta ennen kaikkea kaikkien kanit menivät todella hienosti!

Vaikea mutka oli päivän toinen luokka ja siinä kilpaili minulta Milan. Olimme hakemassa viimeistä klassausta eliitti mutkaa varten ja se myös napattiin! Milan meni upeasti 0+1 radan. Valitettavasti en saanut videota puhtaasta radasta, mutta tästä toisesta radasta on video alla.

Viimeisenä luokkana oli helppo mutka, siinä minulta oli hyppäämässä 7 kania. Todella monta kania ju ja siksi joka toisena oli minulta kani hyppäämässä. En halunnut ottaa tästä turhaa stressiä. Lämmittelin kanit sillä välin kun tuomari rakensi helpon rataa ja otin sujuvasti aina seuraavan kanin, kun edellinen oli mennyt. 
Björn oli hakemassa viimeistä klassaustaan. Ensimmäisen kierroksen hän meni hieman laiskasti kolmella virheellä, mutta toinen mentiin jo paljon sujuvammin ja puhtaasti!
Tattis jatkoi sujuvaa tykitysputkeaan puhtaalla radalla. Hän onkin mennyt kaikki tämän vuoden kisat hyvällä asenteella, eli mielenkiintoista nähdä mihin asti päästään tämän vuoden aikana!
Freya kilpaili ensimmäistä kertaa vuoden tauon jälkeen. Tarkoituksena oli saada vihdoin se viimeinen klassaus keskivaikeaan mutkaan ja hei, me saatiin se! Freyalla on ihanan leppoisa tyyli mennä esteitä, mutta kuitenkin sujuva.
Lyna oli loistokas. Vaikka neidillä on jatkunut edelleen hyvin aaltoilevasti kiimat ja valeraskailut, kilpailuissa hän jaksaa keskittyä 100% juuri siihen mitä olemme tekemässä. Kummallakin kierroksella ohjaaminen oli sujuvaa ja kani liikkui upeasti. Lyna siirtyi näin ollen vihdoin kilpailemaan keskivaikeaan mutkaan!
Fereno oli toinen loistokas sunnuntain kilpailuissa. Hienot isot hypyt ja hyvä vauhti! Tälle neidille etsin edelleen kisakotia, joka haluaa edetä tavoitteellisesti kilpailu-uralla yhdessä kanin kanssa.
Helpossa mutkassa olivat hyppäämässä myös aloittelevat nuoret Lennar ja Teresa. Näille helppo oli aika haastava, kaikki esteet pituudelta, korkeudelta tai molemmilta maximissa. Ylpeä olen kuitenkin siitä, että molemmat yrittivät ja virheet olivat lähinnä hypyn jälkeen puomin potkaisu alas. Ajan kanssa hypyistä tulee varmasti hallittuja ja kummastakin saa hienot kisakamut!

Olen todella iloinen siitä, miten lahjakkaasti ja varmasti kanit menivät. Olemme aika vähän pääseet kilpailemaan, mutta tuntuu kuin jokainen heistä olisi kilpaillut aktiivisesti koko viime vuoden! On hienoa kerätä klassauksia kasaan, jotta pääsemme kilpailemaan vihdoin isompiin luokkiin. 

Seuraavat kilpailut ovat lauantaina tässä lähellä, tutun kyläkoulun pihalla. 

   
Lavella's Lost wind "Milan"


Lavella's Blackthorn City "Björn"

Lavella's Snowpoint Town "Tattis"

Silverados Major Free "Freya"

Lavella's Under the Never Sky "Lyna"

Lavella's Äly ämpäriin Frede "Fereno"Lavella's Africa "Lennar"

Lavella's Antarctica "Teresa"

3 kommenttia:

 1. Hyvä että noita klassauksia tulee! Kisaatko kuinka monen kanin kanssa? Eikö saga ole missään tekemisessä sen kanejen kanssa? / kisaako se? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mulla on 10 kania joiden kanssa kilpailen aktiivisesti ja näistä suurin osa nuoria, jotka hakee klassauksia korkeampiin luokkiin.
   Saga asuu tällä hetkellä toisella paikkakunnalla, mutta kyllä hän käy säännöllisesti kaneja moikkaamassa. :)

   Poista
 2. Oli kyllä tosi kivat ja suht ripeätkin kisat :D. Kiva kun tulit!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni