sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Vuoden ensimmäiset

Täällä he ovat, esittelyssä vuoden ensimmäinen kolmen poikasen esteristeytyspoikue!
Poikue syntyi mitä ihanimmalle tanskalaiselle Modigille, joka on aiemmin jättänyt kaksi mainiota poikuetta maailmaan. Tässä poikueessa isänä on vanhoista suomalaisista estekanilinjoista polveutuva Poki. Ajatus poikueyhdistelmän toteutuksesta syntyi jo viime vuonna ja olen antanut ajatuksen hautua rauhassa mielessäni. 

Poikueesta olisi tarkoitus jättää kotiin kasvamaan naaras, joka voisi jäädä asumaan Modigin kanssa. Kahdelle muulle poikaselle tulen etsimään rakastavat kodit, joissa ollaan kiinnostuneita estehypystä ja kilpailemisesta. Potentiaalia poikasilla tulee varmasti olemaan estehypyn parissa. Lisäksi sukunsa puolesta sopivat myös vastuulliseen estekanikasvatukseen. 
Poikasille tulen katsomaan koteja Pohjoismaisella tasolla. Suomessa on viime aikoina ollut vähäisempää kysyntää estekaneille, eli siitäkin syystä voi olla ihan fiksua etsiä sopivaa kotia myöskin muista Pohjoismaista. Kasvattejani ja heidän jälkeläisiä asuu jo ennestään useita, useissa eri Pohjoismaissa. 

Alempana ensimmäiset kasvukuvat Modigin poikasista. Kuvat nappasin kuluneella viikolla ja tässä vaiheessa kaikilla poikasilla on jo simmut auenneet ja hieman enemmän kasvua kertynyt. 
Värien puolesta erittäin nätti tiimi. Yllätyksenä tuli tuo x-kirjavuus, mutta tämän tyyppiset yllätykset tietenkin ovat aina tervetulleita! En malta odottaa että he kasvavat lisää ja alkavat paljastaa luonteenpiirteitään.

Modigin poikaset


ruskeasiamsoopeli x-kirjava, naaras

Ruskeasiamsoopeli viittakuvio, uros

Ruskeasiamsoopeli japanilainen viittakuvio, uros

2 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni