torstai 6. huhtikuuta 2017

Hurjan iso maailma!

Ajatelkaa, viikon päästä Freyan ja Vitanin lapset ovat 8 viikkoisia, eli luovutusikäisiä! Onneksi emme lähde hopulla maailmalle. Yksi Vitanin lapsista muutaa pääsiäisen jälkeen uuteen kotiin, mutta muut lapset vasta lähempänä 10 viikon ikää ja sen jälkeen. Mulla alkaa olla jo todella hyvällä mallilla päätökset sen suhteen ketä kaikkia jätän kotiin. Pääsiäisen jälkeen aletaan katsomaan poikasia kyselleiden kanssa kuka poikasista olisi sopiva mihinkin ja sen jälkeen luovutusta. 
Sammyn poikaset tulivat tänään 5 viikonikään. Heidän kohdallaan on vielä se tilanne, että kiinnostuneilta otan kyselyitä vastaan. Aika kuitenkin rientää ja poikaset kasvaa hurjalla vauhdilla, eli jos kiinnostusta on heistä, yhteydessä minuun pitää olla mielellään ihan nyt. 

Tämän viikon kasvukuvat otin Freyan ja Vitanin poikasista ulkona, pitäen heitä täysin vapaana. Jokainen poikanen käyttäytyi mallikkaasti, pysyivät lähettyvillä ja tulivat moikkailemaan vähän väliä luokseni. Varsinkin Freyan poikueessa oli paljon perässä seuraajia ja syliin pyrkijöitä. Kaikkien poikasten kanssa kuvaustuokiot olivat aika ripeitä, mutta kuitenkin sellaisia, että ehti olla poikasen kanssa hetken ihan kaksin. Hurjan hienoja nuo kaikki osaavat olla kameran edessä, että ei voi kuin ihailla näitä kaikkia!

Sammyn lapsosten kanssa koitettiin ensin kuvaamista pihalla, mutta aurinko päätti pistää parastaan ja langetti hieman liian kovan valon kuvaamiseen. Päädyimme menemään talon takana olevalle terassille ja sieltä tulikin mukavia otoksia! Sammyn lapsissa on todella laidasta laitaan porukkaa, reipasta ja rauhallista, nokkelaa ja vilperttiä. Eli näistä varmasti löytyy pupua esteille, kuin kaveriksi kotisohvalle!
En tiedä onko tämä huomio hyvä vai huono, mutta jo muutama viikko sitten huomasin, että mustalla otter uroksella on isompi maha. Silloin ajattelin, että se on syönyt vain enemmän. Kuitenkin sama, hieman tukevampi masu, on pysynyt pikku poitsulla edelleen tähän päivään asti. Hyvin aktiivinen ja virkeä tuo on, niin kuin kuvistakin käy ilmi. Seuraamme tilannetta ja katsomme mihin tilanne tästä etenee.

Freyan poikaset

Lavella's Blood Red Role "Roole", uros


Lavella's Blood Red Rose "Rose", naaras


Lavella's Blood Red Romance "Tamara", naaras


Lavella's Blood Red Rogue "Reetu", uros


Lavella's Blood Red Rowan "Taila", naaras


Lavella's Blood Red Road "Tegan", naarasVitanin poiakset

Lavella's Lunar Eclipse "Lunar", naaras

Lavella's Red Moonbeam, uros

Lavella's Rising Moon "Kuuta", naaras

Lavella's Silver Crescent "Silvi", naarasSammyn poikaset


Lavella's Dragon Warrior, uros

Lavella's Stack-Up, naaras

Lavella's Donkey Kong, uros

Lavella's Tetris, naaras

Lavella's Final Fantasy, naaras

Lavella's Bubble Bobble, uros

Lavella's StarTropics, naaras


10 kommenttia:

 1. Ihastuttavia lapsosia! Silmiin pisti vaan tuo Silvin väritys, mikä se tarkalleen ottaen on? Ja voivoi miksei Sammyn muksut voineet syntyä vasta syksymmällä :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silvi on sinikelta japanilainen viittakuviolla, todella nätti väritys!
   Heh, syksylle on jo niin täyttä ja heihin saa tutustua koko ihanan kesän :3

   Poista
 2. Sun kuvat on aina niin kivaa katseltavaa. Ja noi pupumuksut, miten ne voi olla noin suloisia? <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Noi Freyan lapsoset on niin kauniita, varmaan sekin vaikuttaa että noista viitoista tulee ihan mieleen Mella pienenä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Freyan ja Sammyn poikasista tulee kyllä todella paljon mieleen Yokon poikue, eli Mella ja muut ihanat! :)

   Poista
 4. Moikka! Onkohan Freyan poikasille jo kaikille poikasille koti tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juuh, en ota enää kyselyitä heistä. Olen jo usemman viikon katsonut sopivia poikasia kiinnostuneille, eli enää ei kyllä ehdi mitenkään tähän mukaan. Poikaset kasvavat vauhdilla, eli kiinnostuneen tulee olla ajoissa liikkeellä, jotta on mahdollista katsoa ajan kanssa löytykö sitä sopivaa poikasta poikueesta.

   Poista
 5. Voi, kun Rosesta tulee ihan mieleen Riia pienenä. Niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinhän siitä tulee, Riia oli kovin nätti <3

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni