torstai 27. huhtikuuta 2017

Poikas juttuja

Tässä sitä nyt ollaan, lomalla! Näillä näkymin vietän kolme viikkoa lomaa, joista tosin jo yksi lähes kulutettu jo! Ajattelin kuitenkin ehtiä tekemään vielä kaikenlaista ja siihen kuuluu kyllä myös blogin päivitys. Kaikki kuitenkin ajallaan ja ensi viikolla pääsen toivottavasti aktiivisempaan rytmiin, kun mm. työkoneen näyttö tulee huollosta. 

Viime viikonlopun lauantaina oli tosiaan kisat, mutta sen jälkeen sunnuntaina oli sovittu vierailu sijoituskotiin. Tietysti Ravan poikasia suuntasin katsomaan ja mukana oli yksi syksystä asti odottanut poikaskyselijä. Koska sijoituskotiin tulee jäämään yksi Rava lapsi ja kärkyllä on ollut myös yksi kyselijä, en ole ottanut enempää kyselyitä vastaan näistä poikasista. 
Oli todella mukavaa päästä katsomaan Ravan lapsukaisia, ne ovat kasvaneet jälleen hurjasti! Hieman rasavillejä jopa, kun niin paljon tilaa heillä ympärillään. Niin ja nyt on myös alkamassa heillä se suurimman kasvupyrähdyksen aika!
Poikueessa on tosiaan yksi rex-turkkinen, jota sijoituskoti kutsuu Maukaksi. Tämä uros on tietysti valloittava jo pelkästään ulkonäöllisesti, muhkea, isot korvat ja kaunis turkki tuloillaan! Täpäkkää asennetta kuitenkin löytyy, kun näppejä meinasi melkein näykätä hampaita katsoessa. Sisällä kroppa nousee ja poseerausta tulee hienosti, mutta ulkona reippaus ei ihan riitä. Onneksi tuo on niin herttainen, että vähän joka kuvassa näyttää hyvältä!
Poikueen toinen poikanen on normaaliturkkinen valkokorva, jota kutsutaan Viljoksi. Tykkään paljon, ulkonäöllisesti kuin luonteeltaakin. Tätä pojua ei jännännyt niin paljoa perustarkastus, joka sujui hieman paremmin mitä veljellään. Sisällä, kuin ulkonakin rohkea, kroppa nousee mukavasti ja uskaltaa askeltaa reippaammin. Todella hyvin oloinen nuori siis tämäkin!

Sijoituskoti vierailun jälkeen tulimme kiinnostuneen kanikyselijän kanssa vielä tähän kanilalle, katselimme kaneja ja juttelimme tovin. Hurjan mukava tuttavuus! Tosin nähtäväksi nyt jää, pääseekö toinen pojista tälle kiinnostuneelle. Kyselijä on kiinnostunut juuri rex turkkisesta ja sijoituskoti on suunnitellut jättävänsä kyseisellä turkilla varustetu pojun kotiin. Sanoisinko, että nämä ovat niitä poikasten myynnin kinkkisimpiä tilanteita. Asiat tuppaavat kuitenkin ratkeamaan ja menemään lopulta joten kuten parhain päin! Tärkein, että tälle muuttavalle pojulle löytyy se rakastava koti.

Ravan poikaset


Lavella's Yellow Anemone, uros

Lavella's Wood Anemone, uros


Sammyn poikaset ovat kasvaneet sitten hitusen siitä, kun viimeksi heistä päivitin videota ja kuvaa tänne! Tänään poikaset tulivat 8 viikon ikään, eli he ovat perjaatteessa valmiita muuttamaan vähitellen maailmalle. Mulla on ollut jälleen hieman päätös vaikeuksia, enkä siksi ole paljoa näitä poikasia mainostellut. Okei, minkä sille tosiaan voi, että tekisi mieli jättää jokainen näistä kotiin... Onneksi sillä myynnillä ei ole mikään kiire. 
Olen kuitenkin nyt päättänyt, että lähden näitä poikasia myymään sitä mukaa miten kiinnostuneita tulee mistäkin poikasesta. Naaraista olen pitkään ollut sitä mieltä, että Tetriksen jätän kotiin. Stack-Up:lla on koti tiedossa jo ja hän muuttaa mahdollisesti ensi viikolla kotiin, jossa ennentään kasvatti minulta. Kaksi naarasta ovat vielä koditta; Final Fantasy ja StarTropics, joista toisen oli aluksi tarkoitus mennä kisakotiin poikasten isän omistajalle, mutta tilanteet tosiaan muuttuu... Näin olen tässä on kaksi lupaavaa estehyppääjää, joista toinen olisi nyt muuttamassa ensi viikolla ihan lemmikiksi, kotiin jossa myös ennestään kasvatti minulta. 
Ja sitten on vielä nuo kolme ihanaista pojua. Varmasti tiedätte päättämisen tuskani, kun vilkaisette alta heidän kuviaan. Aloitetaan kuitenkin Bubble Bobblesta, jolla on edelleen maha huomattavan iso kokoinen. Hän jää luonnollisesti kotiin seurattavaksi ja katsomme mitä tapahtuu kun poju tuosta kasvaa vielä lisää. Tämän lisäksi jahkailen näiden kahden valkokorvan kanssa. Perjaatteessa tekisi mieli jättää toinen tai oikeastaan molemmat. Näillä näkymin pyrin kuitenkin etsimään heille molemmille hyvät kodit, joista toiseen voisi koittaa saada sijoitussopimuksen? 
Miksi pupu vauvat kasvavat niin vauhdilla? Ja miksi pitää tulla poikueita, joista jokainen poikanen niin valloittavia!

Sammyn poikaset


Lavella's Dragon Warrior, uros

Lavella's Stack-Up, naaras

Lavella's Donkey Kong, uros

Lavella's Tetris, naaras

Lavella's Final Fantasy, naaras

Lavella's Bubble Bobble, uros

Lavella's StarTropics, naaras
Nämä lapset pääsevät tänään ensimmäisen kerran esittelyyn! Tami synnytti tosiaan pari kuukautta sitten poikueen, joka oli kylmettynyt minun poissa ollessani. Astutin Tamin uudestaan ja totesin, että jos hän ei tule nyt kantavaksi poikue siirtyy syksyyn. Toinen poikue synty onnistuneesti kolme viikkoa sitten! Poikueeseen syntyi neljä poikasta, yksi uros ja kolme naarasta, joista kaikki hengissä. Näistä poikasista tulemme kuulemaan vielä lisää tulevina viikkoina!

Tamin poikaset


km japanilainen viittakuvio(alikuvioitunut), uros


punavahv. luonnonkeltainen viittakuvio, naaras

ruskeasiamsoopeli viittakuvio, naaras

km japanilainen viittakuvio, naaras


2 kommenttia:

  1. No voi herttinen miten näitä lapsosia pitäis vastustaa! Aivan ihastuttavia jokainen :)

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni