sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Nuoret ensikertaa kisaamassa!

Eilen oli järjestämäni Salon estekilpailut. Perjantaina jouduin jättämään työpäivän kesken migreenin vuoksi ja koko iltapäivä menikin peitonalla täydellisessä koomassa. Illalla olo oli onneksi jo parempi ja jaksoi laittaa loppuun valmistelut kilpailuita varten.
Aamulla hurautettiin ysin aikaan kisapaikalle ja aloitettiin radan laitto. Luokkina meillä oli kummatkin helpot ja pituushypyt. Kilpailuihin oli ilmoittautunut ihan mukavasti porukkaa ja ihanasti myös aloittelevia! Päivä sujui suhteellisen nopeasti ja rennolla meiningillä. Sää temppuili huolella, välillä paistoi aurinko, hetken päästä saatoi tuulla ja tulla räntää, lunta tai vettä ja aivan hetkessä sää saattoi muuttua jälleen aurinkoiseksi. Hyvin oikkuileva kevät sää.

Minulta kisaamassa oli helpoissa luokissa Björn, Jaqu, Tattis, Teresa, Lennar ja Lyna. Pituushypyissä Loki, Milan ja Gia. Mukana oli siispä useampi kani ja aika vaihdilla sai kania vaihtaa seuraavaan hypytettävään. Vanhemmat kuin myös ensikertalaiset, kaikki menivät todella ihanasti! Hurjan reippaita kisakavereita kaikki!

Björn oli hakemassa klassausta helposta mutkasta ja sen hän myös sai. Molemmat kierrokset poitsu meni yksillä hassuilla virheillä eli tulos oli 1+1.
Lyna oli hakemassa myös klassausta helposta mutkasta. Jo lämmitellessä neidillä oli meno päällä ja se näkyi myös radalla. Hienosti hän liikkui ja hyppäsi, vauhtivirheitä tuli 2+1, mutta klassaus tosiaan saatiin! Lyna oli myös kokeilemassa pituushyppyä hypäten 120cm.
Tattis kilpaili helpossa suorassa ja mutkassa, hänen kanssaan tavoiteltiin myös klassauksia. Tattiksen kanssa lämmittely meni vähän ohi, eli menimme suoraan boksista radalle. Helpon suoran tulos oli kuitenkin upeasti 0+0 ja mutkan 1+0!
Jaqu oli kisaamassa ensimmäistä kertaa ja hänen kanssaan tavoitteena oli suorittaa radat oman tason mukaan. Helppo suora mentiin 4+4 ja mutka 4+3.
Teresa kilpaili myös ensimmäistä kertaa. Hän liikkui hyvin, mutta vielä pientä nuoren sähläystä oli hypyissä. Tulos suoralta 5+4 ja mutkalta 5+2.
Lennar kilpaili siskonsa tapaan ensikertaa. Hänen kanssaan hypyt olivat todella hienoja, mutta liikkuminen hieman hidasta. Helppo suora hypättiin 1+2 saaden klassaus ja mutka 5+2!

Viimeisenä luokkana oli pituushyppy ja pääsimme vihdoin kokeilemaan Lokin kanssa sitä yhdessä! Aloitimme hyppäämisen 80cm ja eihän Loki meinannut aluksi tajuta mitä siinä pitää tehdä. Arvaatte varmaan mitkä jännitykset oli, kun lähdimme hyppäämään viimeistä yritystä ja kyllä, kolmas kerta toden sanoo! Loki hyppäsi tämän jälkeen aina 200cm asti!
Gia hyppäsi todella hienosti aina 180cm, eli juuri sen oman tasonsa mukaan. 
Milan oli todella hyvässä vauhdissa eilen! Aloitimme 140cm ja hyppäsimme 210cm saakka, 220cm ylitys oli todella lähellä, mutta seuraavalla kerralla sitten! Jos vaikka paremmassa säässä päästäisiin rikkomaan vielä omia ennätyksiä!

Kaiken kaikkiaan oli todella mukava päivä! Jokaisen kilpailijan kanit menivät hienosti ja omat kuin muidenkin ensikertalaiset yllättivät positiivisesti! Tästä on hyvä jatkaa, varsinkin nuorten kanien kanssa.


Lavella's Snowpoint Town "Tattis"

 Lavella's Africa "Lennar"


 Lavella's Antarctica "Teresa"


 Jaqu0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni